M. Carey: Έρχεται πάντα τα Χριστούγεννα, ντυμένη στα κόκκινα!

Όλες μας έχουμε σιγοψιθυρίσει τα τραγούδια της, ακόμα κι αν δεν ξέρουμε όλους τους στίχους. Η φωνή της είναι συνδεδεμένη με την γιορταστική ατμόσφαιρα των ημερών και το ίδιο και η εμφανισή της. Πόσο καιρό είχες να δεις την Mariah Carey; Δεν έχει σημασία γιατί τώρα τα Χριστούγεννα κάνει την επανεφμάνισή της με το σέξι κόκκινο φόρεμά της.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Κι όσο κι αν αλλάξει το σώμα της η αδυναμία της Mariah στο κόκκινο είναι σταθερή αξία. Ας θυμηθούμε λοιπόν πως κατάφερε να τρυπώσει στα Χριστούγεννα όλων και η παρουσία της να είναι κάτι λιγότερο από απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ!

Το 1994 κυκλοφόρησε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο album της με τον τίτλο “Merry Christmas” στο οποίο περιλαμβάνεται το αγαπημένο “All I want for Christmas is you”.

Μετά από σχεδόν 16 χρόνια, δεν έχει περάσει ούτε μία ανάλογη περίοδος που να μην έχουμε τραγουδήσει αυτό το κομμάτι στους αγαπημένους μας.

Φέτος, έχοντας δημιουργήσει την δική της οικογένεια και περιμένοντας να γεννήσει τα δίδυμα παιδιά της, τραγουδάει το “Oh Santa” μέσα από το απερχόμενο album “Merry Christmas II You”.

Μάλιστα, άνοιξε την ετήσια συναυλία στην Washinghton με ένα από τα καινούρια της τραγούδια με τίτλο “One child”. Μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία της και ανάμεσά τους ήταν και ο Αμερικανός πρόεδρος Barak Obama.

Εσύ, μπορείς να φανταστείς Χριστούγεννα χωρίς την Mariah Carey;

Read More

And More