Θύμα εκβιασμού έπεσε ο John Stamos!

Θύμα εκβιασμού φαίνεται πως έπεσε ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός John Stamos, όταν δημοσιεύτηκε πως είχε ερωτική σχέση με μια 17χρονη κοπέλα.

Η 24χρονη Allison Coss αποκάλυψε πως είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τον διάσημο ηθοποιό στα 17α της χρόνια. Σύμφωνα με την κοπέλα, ο John Stamos γνωρίστηκε μαζί της το 2004, όταν έκανε ένα ταξίδι στη Φλόριντα, μετά το χωρισμό του με την γυναίκα του Rebecca Romijn. H Coss ισχυρίστηκε πως ο Stamos, την προσκάλεσε στο δωμάτιο του για να περάσουν το βράδυ μαζί.

Σήμερα η Coss μαζί με τον σύζυγό της έφεραν στο φως την υπόθεση και ζήτησαν από τον γνωστό ηθοποιό να τους δώσει 680,000 δολάρια για να μην δημοσιεύσουν φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η κοπέλα, οι οποίες θα μπορούσαν να καταστρέψουν την καριέρα του.

Η Coss αναφέρει πως οι φωτογραφίες δείχνουν τον Stamos να βρίσκεται μαζί με κοπέλες που κάνουν στριπτιζ και χρησιμοποιούν κοκαΐνη. Ωστόσο, οι ομοσπονδιακοί αναφέρουν πως ο γνωστός ηθοποιός έχει πέσει θύμα εκβιασμού και το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν κάν αυτές οι φωτογραφίες που ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της η Coss και ο σύντροφός της.

Read More

And More