Η προσωπική ιστορία της Δέσποινας… και ένα μεγάλο μυστικό!

Eτοιμαζόμουν για την παράσταση αυτή εδώ και ημέρες. Όταν ο διευθυντής σκηνής μου ανακοίνωσε πως θα αναλάβω βοηθός σκηνοθέτη χάρηκα. Χάρηκα αλλά ανήσυχησα ταυτόχρονα γιατί αυτό που επιθυμούσα εδώ και πολλά χρόνια γινόταν πραγματικότητα…

Εκείνος θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν τη φιλόδοξη παραγωγή. Εγώ θα ήμουν η βοηθός σκηνοθέτη. Απλό προφανώς για κάποιον που δεν γνωρίζει, σύνθετο όμως πολύ για μένα που ξέρω.
Γνωριστήκαμε το 2000 όταν σπουδάζαμε και οι δυο ακόμα Θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Εγώ από πλούσια αλλά πολύ συντηρητική οικογένεια. Αυτός ορφανός από μητέρα, αντιδραστικός, μπλεγμένος με τα ναρκωτικά από νεαρή ηλικία αλλά εξαιρετικός καλλιτέχνης.
Αντίθετοι χαρακτήρες και οι δυο. Ο έρωτάς μας ξεκίνησε από μια “μάχη” για το τι είναι τελικά καλό “Θέατρο”. Με γοήτευσε το πάθος του, το ταλέντο του, το ότι μπορούσε να κάνει ό, τι θέλει χωρίς κανείς να τον ελέγχει. Τον ερωτεύτηκα πολύ. Ζήσαμε έντεκα καταπληκτικούς μήνες.
Τα ναρκωτικά όμως είναι εμπόδιο και είναι κάτι που αν δεν ξέρεις να το διαχειριστείς χάνεις τη μάχη. Εκείνος μπήκε στη δραματική σχολή όπως ήταν αναμενόμενο. Παράλληλα συνέχισε τη χρήση όμως.
Και σύντομα συνδυάστηκαν στη ζωή του -στη ζωή μας- δυο από τους μεγαλύτερους εφιάλτες: τα ναρκωτικά και η ματαιοδοξία.
“Έίμαι ηθοποιός πια πρέπει να τα δοκιμάσω όλα, εσύ δεν χωράς σε αυτό” μου είπε. Κι έτσι απλά χωρίσαμε. Ήμουν 3 μηνών έγκυος τότε. Δεν του είπα τίποτε όμως.
Μπορεί να έφταιγε όλο αυτό το “παραμύθι” που δημιουργεί το θέατρο… Μπορεί να έφταιγε η ανασφάλειά μου… όμως δεν του είπα κάτι. Προτίμησα να ζήσω το δράμα μου σαν άλλη πρωταγωνίστρια αρχαίας τραγωδίας.
Ο γιος μας γεννήθηκε το Μάιο του 2001, ενάμιση περίπου χρόνο μετά τη γνωριμία μας. Κράτησα το μυστικό μου δεν ξέρω για ποιο λόγο. Πήρα το παιδί και έφυγα για το εξωτερικό. Σπούδασα και δούλεψα εκεί για αρκετά χρόνια, διαβάζοντας στις εφημερίδες που έβρισκα στο περίπτερο της ελληνικής παροικίας την καλλιτεχνική πρόοδό του. Λίγους μήνες πριν μια πολύ καλή πρόταση για δουλειά ήταν η αιτία της επιστροφής μου στην πατρίδα.
Και σήμερα τον Αύγουστο του 2010, εννιά χρόνια μετά είμαι εδώ έτοιμη να αντιμετωπίσω τον μεγαλύτερο φόβο μου. Έναν φόβο που ήλπιζα αργά ή γρήγορα να ζήσω όμως.
Σε δυο βδομάδες ξεκινάνε οι πρόβες της παράστασης. Εκείνος πρωταγωνιστεί. Εγώ είμαι απλά η βοηθός του σκηνοθέτη. Και είμαι έτοιμη για τη συνάντηση αυτή εδώ και καιρό.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ναι αλλά δεν είναι δυνατόν ρε Δέσποινα να περιμένεις να τον δεις μετά από τόσα χρόνια για ποιο λόγο;;; Να πάρεις εκδίκηση που ο άλλος θα πέσει από τα σύννεφα γιατί έχασε 10 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή του παιδιού του;; Τι ακριβώς θέλεις να καταφέρεις; Εντάξει, θέλησε να σε χωρίσει τότε, αν όμως εσύ δεν ήθελες είτε γιατί τον αγαπούσες είτε γιατί ήσουν έγκυος, έπρεπε να τον διεκδικήσεις τότε, να τον θέσεις προ των ευθυνών του, και πού ξέρεις τι εξέλιξη θα είχε.. Ασε που 3 μηνών έγκυος χωρίς να του το έχεις πει ακόμη, κάτι δεν πάει καλά έχω την εντύπωση.. Μήπως ήθελες το παιδί αλλά όχι αυτόν, και στην ουσία το ότι χωρίσατε ‘σε βόλεψε’ ;; Να μην έχεις να ασχολείσαι μαζί του και με όλες τις εξαρτήσεις του;; Όπως και να χει πάντως, τώρα είναι πολύ αργά πιστεύω για να ανατρέψεις τη ζωή του.. Και αν είναι σε μια ευτυχισμένη σχέση;; Αν έχει παιδιά τα οποία μεγάλωσε κιόλας ο ίδιος;;; Θα σε μισήσει θανάσιμα αν μάθει ότι του έκρυψες κάτι τόσο σημαντικό, κ δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα αποκομίσεις εσύ..

  2. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ… ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΘΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!!!!!!!!

  3. συμφωνω με τον Α ~ κανονικα επρεπε να του το ειχες πει απο την αρχη οτι ησουν εγκυος αργησες πολυ!!τωρα αν του πεις θα νευριασει κ θα σε μισησει που δεν του το ειπες. καλη τυχη σε οτι κ αν κανεις

  4. kopste ta mexicanika!!!kanoun kakooooooo…h “korina h agriogata” einai serial tou star..oxi tetoia senaria kai sth zwh!!!afierwmeno sthn kopelia despoina..to asthma..”esy tha eprepe na eisai dystyxws…h megaluterh tou kosmou hthopoios,exeis talento kai sto gelio kai sto klamaaa”..oleeeee!!!!xaxaxxaaxxa…

  5. ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ? ΕΛΕΟΣ.

  6. mmmm
    mwre ti les?ginontai tetoia pragmata?
    kala iparxoun tromera kena stin istoria sou k den katalavainw pws akrivws exelixthike. wstoso thelw na se rwtisw. opoios einai autos kale? na pame na doume tin parastasi

  7. despoina, katarxas dwse onoma ston irwa sou.poios einai?kata deuteras, dn paizei na mi milisate katholou tosa xronia. oute to paidi na mi zitise ton patera tou. ti tou eipes?

  8. Poli kala tha kanis na tou to pis giati kathe anthropos mia zoi exi…. tha prepi na xeri pos exi ena pedi… Apla esi tha prepi na exis mia kali dikeologia giati den tou to ipes mexri stigmis kai na minis exo apo ti zoi tou mexri na apofasisi autos an theli na mpi sti zoi sas

  9. Δέσποινα,
    προϋπόθεση: να μοιάζει το παιδί στον πατέρα.

    Πάρε μαζί σου το παιδί στη παράσταση και πές του:
    Από δω ο γιό σου τελεία και παύλα.

  10. basika eprepe na to xes ligo nwritera ferthikes egwistika apla tha thela na mathw ti egine?to mathe?pws antedrase?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More