Γνωστός τραγουδιστής θέλει γκέι μωρό!

Ο Robbie Williams είναι σίγουρα ένας καλλιτέχνης που ξέρει πως να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας και να ξαφνιάζει τους θαυμαστές του με τις προκλητικές δηλώσεις του. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά, όταν ανακοίνωσε στο ραδιόφωνο πως θέλει ένα gay μωρό.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως θέλει να κάνει παιδιά με την Τουρκοαμερικανή συζυγό του Ayda Fields. Ο ίδιος ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί και θα ήταν χαρούμενος είτε αυτό ήταν αγόρι, είτε κορίτσι. Βέβαια, η δήλωση του δεν έμεινε εκεί καθώς ο Robbie θέλοντας να προκαλέσει αντιδράσεις, αστειεύτηκε και είπε πως ελπίζει το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλος
“Θα ήθελα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλος. Έχουμε συζυτήσει γι’ αυτό και αυτή είναι η επιθυμία μας”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν ήθελε αγόρι αλλά τώρα δεν τον απασχολεί το φύλο του παιδιού.
Βέβαια, λίγο αργότερα και σε πιο σοβαρό τόνο, ο ίδιος σημείωσε ότι θέλει πολύ ένα παιδάκι και το φύλο πράγματι δεν παίζει ρόλο. “Αν είναι αγόρι θα του μάθω ποδόσφαιρο και αν είναι κορίτσι θα το προσέχω μέχρι να πεθάνω’, υπογράμμισε.
Φαίνεται πως “ξύπνησε” το πατρικό ένστικτο του Robbie Williams…

Δες το video από την συνέντευξη του Robbie Williams στο ραδιόφωνο:

Read More

And More