O καιρός σήμερα!

Σήμερα θα δούμε μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές τοπικές βροχές. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου ενώ υπάρχει η πιθανότητα για ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 23 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής στα ανατολικά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ορεινά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More