Δούκισσα: Έφυγε ευτυχισμένη…

Η μεγάλη κυρίας της νύχτας, η Δούκισσα πάλευε εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια με την επάρατη νόσο. Χθες έχασε τη μάχη με το θάνατο αλλά έφυγε με έναν τρόπο που η ίδια επιθυμούσε: Να αφήσει αυτή τη ζωή στον ύπνο της χωρίς να καταλάβει το παραμικρό. Οι γιατροί της είχαν δώσει έξι μήνες ζωής αλλά αυτή άντεξε τέσσερις παραπάνω. Οι γιοι της δεν της είχαν πει τίποτα αλλά εκείνη ένιωθε το τέλος να πλησιάζει.

Μεγάλη της επιθυμία ήταν πριν φύγει να δει τον πρωτότοκο γιο της να παντρεύεται αλλά και να προλάβει την βάφτιση του πρώτου της εγγονιού. Και τα κατάφερε. Αυτό όμως που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει ήταν ένα ταξίδι με τα παιδιά της στην Καραϊβική.

Η Δούκισσα ήταν μία άψογη επαγγελματίας και ο θάνατός της στοίχισε σε όλα της τα αγαπημέμενα πρόσωπα αλλά και στους θαυμαστές της. Με τραγούδια που έχουν μείνει στην ιστορία όπως τα ”Άνθρωποι είμαστε”, ”Πού πας χωρίς αγάπη”, ”Πού’ναι τα χρόνια” και άλλα πολλά αλλά και με τον αδαμάντινό της χαρακτήρα, δεν θα σβήσει ποτέ από τις καρδιές μας.

Τρεις καλοί της φίλοι και πρώην συνεργάτες της μιλούν για την αρχόντισσα της νύχτας. Ο Στηβ Κακέτσης δηλώνει στην Espresso: ”Η Δούκισσα πήρε τον Τόλη Βοσκόπουλο από την αφάνεια και τον έκανε σταρ, αλλά δυστυχώς εκείνος δεν της φέρθηκε καλά. Ήταν άψογη επαγγελματίας και πολύ καλός άνθρωπος. Κάναμε παρέα, βόλτες με το σκάφος μου και μάλιστα είχαμε κανονίσει να την πάω στη Τήνο αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Είχε μανία με τα σταυρόλεξα που τα έλυνε στο καμαρίνι της αλλά και στον ελεύθερο χρόνο της. Τώρα, εκεί που θα πάει θα έχει όλο τον χρόνο να λύσει και εκείνα τα σταυρόλεξα που δεν μπόρεσε όσο ζούσε”.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος περιγράφει: ”Ήταν μία σπουδαία συνάδελφος που ευεργετούσε όλο τον κόσμο. Δεν είναι λίγοι οι απλοί άνθρωποι που είχαν ανάγκη και εκείνη τους βοηθούσε χωρίς να το ξέρει κανείς. Ήταν περήφανη και δεν έδινε δικαίωμα σε κανέναν να τη λυπηθεί λόγω της αρρώστιας της” ενώ ο Δημήτρης Κοντολάζος λέει: ”Ήταν πολύ καλή συνεργάτιδα και ευχάριστος άνθρωπος. Μία κυρία σε όλα της με Κ κεφαλαίο”!

Αύριο στη 13:00 το μεσημέρι θα της πούμε το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Read More

And More