Σας παρουσιάζουμε το …fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1 !

Ενα πρόγραμμα για όλα τα γούστα υποσχέθηκαν χθες οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 πως μας έχουν ετοιμάσει για φέτος τον χειμώνα, στην επίσημη παρουσιάση του ολοκαίνουργιου προγράμματός τους. Ενα πρόγραμμα το οποίο στόχο έχει να μπορέσει να κρατήσει πιστούς τους φίλους του καναλιού του Αμαρουσίου και ταυτοχρόνως; Να μπορέσει φυσικά να κερδίσει κι ακόμα περισσότερους.
Ενα πρόγραμμα το οποίο δεν βάζει στοίχημα να κατακτήσει μόνο όσους βλέπουν τηλεόραση, αλλά και όσους… σερφάρουν στο Internet. Ο ΑΝΤ1, μέσα από το Web TV που έχει δημιουργήσει, για πρώτη φορά στρέφει ουσιαστικά το βλέμμα του στον κυβερνοχώρο, ξεφεύγοντας μακριά από τον στενό χώρο της μικρής μας οθόνης.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν πάρει τόσο στα σοβαρά την υπόθεση του Internet και πιστεύουν τόσο πολύ στη δυναμική του Web TV, που φέτος θα φιλοξενήσουν δύο ελληνικές παραγωγές που θα μεταδίδονται αποκλειστικά και μόνο στο Internet και μιλάμε για τις σειρές «See you around», αλλά και για τη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου «The Flatmates».

Κατά τα άλλα; Ο ΑΝΤ1 εξακολουθεί να βαδίζει πιστά στην πορεία που ξεκίνησε να χαράζει πριν από τρία χρόνια, προσπαθώντας να προσφέρει ένα πρόγραμμα το οποίο να το χαρακτηρίζει μία σύγχρονη αντίληψη αλλά και αισιοδοξία.

Ενα τηλεοπτικό «μενού» το οποίο περιλαμβάνει από ελληνικές σειρές (μετρημένες στα δάχτυλα, βέβαια, λόγω οικονομικής κρίσης… ) και τούρκικες σειρές… εισαγωγής, ψυχαγωγικές εκπομπές, μέχρι ριάλιτι τηλεπαιχνίδια, τάλεντ σόου και φυσικά πολλές πολλές ξένες σειρές, ταινίες και άφθονο ποδόσφαιρο με το Europa League Live.

Εννοείται πως ανάμεσα σε όλα αυτά, λόγο έχει και η ενημέρωση. Στριμωγμένη μεν, αλλά δεν παύει να υπάρχει. Και όταν λέμε στριμωγμένη, λέμε στριμωγμένη γιατί ένα ολόκληρο κανάλι καλύπτει τις ενημερωτικές του ανάγκες μόνο μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα» και από το ανανεωμένο φυσικά κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη στο τιμόνι του.

Και για να πάρετε μία συνολική γεύση απ’ ό,τι μας έχουν ετοιμάσει για την σεζόν 2010-2011 οι ΑΝΤενικοί, έχουμε και λέμε…

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές που θα εισβάλουν στη μικρή μας οθόνη είναι οι εξής: «The X-Factor», «Next Top Model», «Top Chef», «Deal», «10 με 1 μαζί», «Με αγάπη», «Ράδιο αρβύλα», «Ola 11», ενώ από τον Γενάρη και μετά η ψυχαγωγία του καναλιού θα ανανεωθεί μερικώς με τις παρακάτω παραγωγές: «Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe out», «Real housewives», «Don’t tell the bride» και «Deal with it».

Το πρόγραμμα έρχονται να συμπληρώσουν και οι ελληνικές σειρές «Ονειροπαγίδα», «Κάρμα», «Ο πόλεμος των άστρων», «Ελεύθερος και ωραίος», «Steps» και «Χωρίς όρια», οι οποίες σημειωτέον θα κάνουν σταδιακά πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και οι ξένες προτάσεις της βραδινής ζώνης «Prime Series» («Grey’s Anatomy», «True blood», «The Pacific», «Prison break», «Criminal minds», «Brothers and sisters») και βεβαίως βεβαίως και οι τούρκικες σειρές «Χίλιες και μία νύχτες» και «Kismet».

ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More