Γυμνή φωτογράφηση για τα 40α γενέθλιά της!

Μετά από 11 χρόνια αποφάσισε να ξανακάνει γυμνή φωτογράφηση για τη διαφημιστική καμπάνια του περιοδικού FHM. Ο λόγος για την παρουσιάστρια Gail Porter που το 1999 είχε ποζάρει γυμνή για το ίδιο περιοδικό και η αφίσα της είχε βρεθεί στο Κοινοβούλιο.

Η 40χρονη τηλεπαρουσιάστρια, που υπέφερε από αλωπεκίαση και είχε χάσει τα μαλλιά της, αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να γίνει το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του περιοδικού FHM και να ποζάρει γυμνή. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει πως τα πάει καλά με το σώμα της και την εμφάνισή της. 11 χρόνια μετά, η Gail Porter φωτογραφίζεται για δεύτερη φορά γυμνή για το περιοδικό “NOW” και γιορτάζει τα 40α γενέθλιά της.
Η ίδια αναφέρει ότι νιώθει πολύ καλά με το σώμα της και τονίζει: “Έχω ένα φίλο που με αγαπά και μια κόρη που με δέχεται όπως είμαι. Γι’ αυτό όταν μου πρότειναν τη γυμνή φωτογράφηση είπα: “Γιατί όχι;” Και έτσι το έκανα!”
Από σήμερα, λοιπόν, η διάσημη πόζα που την έκανε γνωστή το 1999 θα επιστρέψει στο περιοδικό “NOW” και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.


Η Gail Porter φωτογραφίζεται γυμνή!

Read More

And More