Σίσσυ Φειδά: “Είτε το δικαιούνται είτε όχι, όλοι έχουν άποψη”

Όταν της έκαναν πρόταση για να παρουσιάσει την εκπομπή “Σπίτι από την αρχή”, αρχικά θεώρησε ότι πρόκειται για αστείο, αποκάλυψε η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξή της στη Real News. Ανησύχησε μήπως η ενασχόληση με την τηλεόραση μπορεί να ήταν ζημιογόνα -από θέμα χρόνου- για τη δουλειά της.

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων μίλησε για την τηλεοπτική της εμπειρία, τη συγκίνηση στα γυρίσματα και τις σκληρές κριτικές που δέχτηκε η εκπομπή.

Για το πρώτο γύρισμα:

“Είμαι πολύ ψύχραιμη σε θέματα δουλειάς. Δεν σας κρύβω ωστόσο ότι για μερικά λεπτά είχα άγχος, περισσότερο γιατί επρόκειτο για κάτι άγνωστο. Κράτησε όμως μόνο λίγα λεπτά, αφού πρόκειται για μια δουλειά που έχει να κάνει με το αντικείμενο μου, που τυγχάνει να έχει να κάνει με τηλεόραση. Ξέχασα λοιπόν την κάμερα και ήμουν ο εαυτός μου”.

Για τις ανθρώπινες ιστορίες:

“Έχουμε να κάνουμε με οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αλλά πέρα από την όποια συγκίνηση, έχουν αξιοπρέπεια και μόνο ως αξιοπρεπείς πρέπει να αντιμετωπίζονται” λέει η Σίσσυ, ενώ εξομολογείται πως έχει κλάψει σχεδόν σε όλες τις εκπομπές αλλά εκτός κάμερας. “Έχω πλαντάξει”, λέει χαρακτηριστικά, “αλλά δεν είμαι εκεί για να τραβήξω εγώ την προσοχή και τα φώτα πάνω μου. Είμαστε εκεί για να κάνουμε τη δουλειά μας και να ακούσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων.

Για τις αρνητικές κριτικές:
“Όλοι, είτε το δικαιούνται είτε όχι, έχουν άποψη για θέματα που δεν κατέχουν ή που απλά δεν τους αρέσουν. Δεν μπορώ να αναλώνομαι και να ασχολούμαι με πράγματα που τα θεωρώ πολύ μακριά από εμένα”.


Read More

And More