Παχουλά μοντέλα φωτογραφίζονται γυμνά!

Η Whitney Thompson είναι η νικήτηρια του Next top model της Αμερικής. Η Whitney μαζί με ακόμη ένα μοντέλο φωτογραφίζεται για καλό σκοπό. Από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, τα σχόλια που άκουγε μονίμως από τους κριτές ήταν για τα κιλά της. Όχι το μοντέλο δεν είναι υπέρβαρο απλά έχει καμπύλες. Και όπως είναι γνωστό ένα μοντέλο πρέπει να είναι πολύ αδύνατο.

Η Whitney ποζάρει γυμνή με το μοντέλο Chenese Lewis για να δείξουν σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους όπως είναι. Το μοντέλο Chenese Lewis όπως θα δεις και στη φωτογραφία είναι παχουλό μοντελό και φωτογραφίζεται για να δείξει πόσο περήφανη είναι για το σώμα της. Η φωτογράφηση έγινε με αφορμή την καμπάνια για την παγκόμια ημέρα ”Αγάπησε το σώμα σου”.

Η Whitney Thompson είναι πρεσβευτής της Εθνικής Ένωσης διατροφικών διαταραχών. H νικήτρια του Next top model μίλησε και για την παρουσιάστρια του παιχνιδιού, την Tyra banks. ”Η Tyra στηρίζει όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως βάρους αρκεί να είναι υγιή”, είπε. Η Tyra Banks εξακολουθεί να είναι μια ηγετική φυσιογνωμία στον αγώνα για την ισότητα όλων των σωματότυπων στη βιομηχανία της μόδας”, πρόσθεσε.

Η Tyra Banks πριν χάσει τα περιττά της κιλά!

Read More

And More