Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του γιου του Δ. Ρίζου, μετά το τροχαίο

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Δημήτρη Ρίζου. Ο γιος του, Απόστολος έπεσε θύμα τροχαίου την Παρασκευή το βράδυ ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του και νοσηλεύεται στην Εντατική. Η κατάσταση της υγείας του, μετά και από την επέμβαση που έκανε στο κεφάλι τη Μ. Δευτέρα παραμένει σταθερή, αλλά είναι ακόμη κρίσιμη.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον πατέρα του 33χρονου Αποστόλη, Δημήτρη Ρίζο που ανέφερε τα εξής: “Η κατάσταση του γιου μου είναι ακόμη κρίσιμη αλλά σταθερή. Δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος. Θα πρέπει να περάσουν 4-5 εικοσιτετράωρα για να αρχίσει σιγά σιγά να αφυπνίζεται”.
Όσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, αναφέρει: “Ξέρουμε ποιος ήταν ο οδηγός του ΙΧ, τον έχουν ανακρίνει, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Σημασία έχει να γίνει καλά”.

/

Πώς έγινε το τροχαίο
Όλα έγιναν τη στιγμή που ανέβηκε στη μηχανή μικρού κυβισμού και πήγαινε λίγα μέτρα πιο πέρα από το αρχικό του σημείο, τον χτύπησε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά τραύματα. Από το ίδιο βράδυ νοσηλεύται στον Ευαγγελισμό, ενώ τη Δευτέρα έκανε μία χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
Aπό το πλευρό του δεν λείπουν λεπτό οι γονείς του, Γωγώ Οικονομίδου (δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Ρίζου), η τωρινή σύζυγος του δημοσιογράφου Πέγκυ και η αδερφή του Απόστολου, Δήμητρα.
Εμείς ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση

Read More

And More