Ελεονώρα Μελέτη: Η άνοιξη είναι η εποχή της και την απολαμβάνει κάνοντας βόλτες!

Σε μία πολύ καλή φάση βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Star, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση, απολαμβάνει όμορφες στιγμές. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι ατελείωτες βόλτες στη θάλασσα.

Η αδυναμία της στα θαλάσσια σπορ είναι γνωστή. “Για μένα το σερφ είναι ο βασιλιάς των σπορ. Είναι η ωραιότερη αίσθηση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος σε σχέση με τη φύση. Ταχύτητα, ελευθερία, παφλασμός των κυμάτων, επαφή με το νερό, άνεμος. Φτάνεις στα όριά σου, βλέπεις τις αντοχές σου”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Δεν είναι όμως μόνο ο αθλητισμός που απολαμβάνει τόσο πολύ αλλά και η θέα του απέραντου γαλάζιου. Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία της στο instagram, σημειώνοντας: “Εμπιστεύσου τη θάλασσα. Εκείνη ξέρει καλύτερα…”

Η Ελεονώρα φαίνεται πως χαίρεται κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της. Δηλώνει ήρεμη και χαρούμενη με την αλλαγή στα μαλλιά της που όπως έχει σημειώσει δεν σχετίζεται με τον χωρισμό της. Αν και είναι μόνη της είναι πολύ καλά. Άλλωστε τώρα είναι η αγαπημένη της εποχή.

“Λατρεύω την άνοιξη γιατί αυτή είναι η εποχή μου. Είναι σαν να ξύπνησα ξαφνικά από χειμερία νάρκη και έχω πολλή όρεξη και ενέργεια για τα πάντα”, υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη.

To TLIFE την συνάντησε χαρούμενη και ευδιάθετη σε πρόσφατη βόλτα της στη Γλυφάδα. Με σπορ εμφάνιση, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της, μιλούσε στο τηλέφωνο και απολάμβανε το καφεδάκι της.

Read More

And More