Υβόννη Μπόσνιακ: Μιλάει στο TLIFE για τη νέα της συλλογή και αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της!

Βλέποντας την Υβόννη Μπόσνιακ αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ματιά ότι είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Παρόλο που στην καθημερινότητά της δεν βάφεται και δεν επιλέγει φανταχτερά ρούχα, είναι πάντα κομψή και εντυπωσιακή. Αν την γνωρίσεις καταλαβαίνεις ότι είναι η προσωποίηση της φράσης που είχε πει η Coco Chanel: “Η κομψότητα προέρχεται από το να είσαι τόσο όμορφος εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.” Η καθαρότητα του προσώπου της σε αφοπλίζει και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί αυτό το κορίτσι επέλεξε να γίνει μοντέλο. Τουλάχιστον στην αρχή. Η αγάπη της για την μόδα την έκανε να εξελιχθεί σε μία ταλαντούχα σχεδιάστρια.

Εμείς, την γνωρίσαμε καλύτερα όταν ένα καλοκαίρι βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Τα φώτα έπεσαν πάνω στο πανέμορφο κορίτσι του αγαπημένου τραγουδιστή και -χωρίς απαραίτητα να το θέλει και σίγουρα χωρίς να το περιμένει- μάθαμε για εκείνη πολλά. Κάπου στην πορεία άρχισε να νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τα media και με αφορμή τα ρούχα που σχεδιάζει άρχισε να μιλάει και να δίνει συνεντεύξεις.

Το TLIFE την συνάντησε λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας της συλλογής για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μιλήσαμε μαζί της σαν να είμαστε φίλες από παλιά. Αφήσαμε στην άκρη τον Αντώνη και την σχέση τους και ρωτήσαμε όλα αυτά που ενδιαφέρουν εμάς τις γυναίκες, για τα ρούχα αλλά και τα fitness μυστικά της!

Η Υβόννη εμπνέεται τα ρούχα που σχεδιάζει από την καθημερινότητά της. Ένα όμορφο κορίτσι μπορεί να της δώσει έναυσμα για κάποιο κομμάτι που θα φτιάξει ενώ στην έμπνευσή της συμβάλουν και τα ταξίδια που κάνει συχνά για να ενημερώνεται για τις τάσεις της διεθνούς μόδας. Σημαντικό ρόλο όμως παίζει και το τι θα ήθελε εκείνη να δει στην γκαρνταρόμπα της για τη νέα σεζόν. Σκέφτεται πρακτικά!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη σειρά, η Υβόννη επέστρεψε στο σχεδιαστήριό της και δημιούργησε νέα κομμάτια που φέρουν την υπογραφή “Be you by Yvonne”. Η νέα της συλλογή περιλαμβάνει κυρίως φορέματα σε απλές, θηλυκές γραμμές, εύκολα ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και παντελόνες, passepartout top και γενικά μαλακά, αέρινα υφάσματα.

Κομμάτια της έχουν φορέσει πολλές αγαπημένες Ελληνίδες celebrities. “Η αλήθεια είναι ότι αρκετές επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz ήδη φοράνε κομμάτια από τις συλλογές μου, κάτι που με τιμά πολύ και με κάνει να νιώθω πολύ περήφανη για την όλη προσπάθεια που έχω κάνει. Η Άννα Βίσση, η Ελένη Μενεγάκη, η Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Δούκισσα Νομικού, η Φαίη Σκορδά, η Ντορέτα Παπαδημητρίου είναι κάποιες από αυτές και τις ευχαριστώ από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν”, μας λέει.

Η ίδια πιστεύει ότι οι Ελληνίδες είναι καλοντυμένες. “Ασχολούνται πολύ με τη μόδα, ενημερώνονται και επιλέγουν το ντύσιμό τους βάσει των τάσεων του Pret a porter”, εξηγεί στο TLIFE.

Όσο για το τι στιλ επιλέγει εκείνη στις εμφανίσεις της, μας είπε: “Ντύνομαι πολύ απλά σε γενικές γραμμές. Θέλω να ρούχα μου να με κάνουν να νιώθω άνετα. Δεν είμαι καθόλου εκκεντρική στις επιλογές μου και υποστηρίζω πολύ το moto «less is more»”.

Εκτός από τα γυναικεία όμως ρούχα την ρωτήσαμε αν σκοπεύει να συμπεριλάβει στις συλλογές της παιδικά ή ανδρικά κομμάτια. “Το έχω σκεφτεί από την πρώτη στιγμή και σίγουρα θα δείτε και κάποια κομμάτια στις επόμενες συλλογές μου.

Όπως καταλαβαίνεις, η Υβόννη περνά πια το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στο ατελιέ ή τρέχει για να προλάβει πράγματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά ή τις καθημερινές της υποχρεώσεις. Ωστόσο, βρίσκει χρόνο για να κάνει και πράγματα που της αρέσουν.

Όταν δεν περνάει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό της, απολαμβάνει την διαδικασία της μαγειρικής. Έχουμε δει άλλωστε πολλές φορές στον λογαριασμό της στο instagram να ανεβάζει γλυκά και φαγητά φτιαγμένα από τα χεράκια της. “Ναι μαγειρεύω πολύ! Με χαλαρώνει! Ασχολούμαι με τα σκυλάκια μου, με το σπίτι, βλέπω φίλους, λίγο πολύ ότι κάνουμε όλοι μας στον ελεύθερό μας χρόνο”, μας εκμυστηρεύεται ενώ μας αποκαλύπτει ότι το γλυκό που δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί είναι τα σοκολατένια donuts. “Είναι η αδυναμία μου”, μας λέει χαμογελαστή.

Τι προσέχει όμως στη διατροφή της; Τι τρώει και έχει αυτό το καλλίγραμμο σώμα; Πολύ πρόσφατα την είδαμε να τρώει ακόμα και junk food με τους συνεργάτες της! “Η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ και η γερμανική καταγωγή μου αλλά και η κληρονομικότητά μου! Προσέχω να μην κάνω υπερβολές. Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι πρέπει να στερούμαστε γεύσεις, γιατί τότε ίσως γυρίσει μπούμερανγκ”.

Είναι από τα τυχερά μοντέλα που δεν της έχει ζητηθεί ποτέ να χάσει κιλά για την δουλειά της γιατί, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, είναι συνεπής στις προδιαγραφές της και σε αυτό βοηθάει και ο μεταβολισμός της. “Στο μόντελινγκ πριν από κάθε show θα φρόντιζα λίγο πιο επισταμένα τη διατροφή μου για 2-3 μέρες, κυρίως για να μην κάνω κατακράτηση υγρών, αλλά σίγουρα όχι εξαντλητικές δίαιτες”, εξηγεί στο TLIFE

Τέλος, την ρωτήσαμε ποια είναι η σχέση της με την γυμναστική. “Αυτό είναι το αδύνατό μου σημείο. Θέλω πολύ να το βάλω στο πρόγραμμα αλλά με τη νέα μου δουλειά και τις διάφορες υποχρεώσεις που τρέχουν δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Περπατάω καθημερινά και η γυμναστική που μου πάει είναι το pilates. Δεν κάνω εντατικά προγράμματα, προσπαθώ απλά να διατηρώ μια σωστή και υγιή στάση σώματος”, μας είπε.

Δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες σου celebrities που επέλεξαν σχέδια της Υβόννης

Read More

And More