Ηθοποιοί – πολιτικοί – δημοσιογράφοι, ενωμένοι για την προστασία των ζώων!

Χθες, 4 Οκτωβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα των Ζώων. Με αφορμή αυτού του γεγονότος συνατήθηκαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού, πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου, ώστε να ενώσουν τις φωνές τους για την προστασία των τετράποδων φίλων μας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, οι φιλόζωοι απάντησαν θετικά στην πρόσκληση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φιλοζωικών Οργανώσεων. Ανάμεσά τους ήταν οι ηθοποιοί Αντώνης Καφετζόπουλος με τη σύζυγό του Φαίη Κοκκινοπούλου, η Άννα Αδριανού, ο δημοσιογράφος Νίκος Δήμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Γιώργος Κανελλόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας και ο αντιδήμαρχος Αθηνών, υπεύθυνος του προγράμματος προστασίας των αδέσποτων ζώων, Γιώργος Δημόπουλος αλλά και ο βουλευτής του ΛΑ. ΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης.

”Όπως διαβάζουμε στην Espresso, όλοι τους συζήτησαν και είπαν την άποψή τους για το θέμα των αδέσποτων ζώων και της κακομεταχείρισής τους. Από μία γιγαντοοθόνη προβλήθηκαν βίντεο με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον δημήτρη Μυταρά και τον Άλεξη Τζόρβα που μετέδιδαν το δικό τους μήνυμα ενώ έγινε ανάγνωση της επιστολής του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Read More

And More