Απίστευτο! Έδωσε 960 φορές για δίπλωμα οδήγησης!

Είναι αυτό που λέμε γυναικείο πείσμα! Από τον Απρίλιο του 2005, η Τσά επί τρία χρόνια έδινε εξετάσεις µια φορά την ηµέρα, πέντε φορές την εβδοµάδα. Στη συνέχεια περίπου δύο φορές την εβδομάδα χωρίς όμως ποτέ να σκεφτεί να τα παρατήσει! Παρόλο που η υποψήφια οδηγός ήταν 64 ετών όταν αποφάσισε να δώσει για δίπλωμα αυτό δεν την πτόησε.

“Όταν πήρε τελικά το δίπλωµα, αρχίσαµε όλοι να ζητωκραυγάζουµε και να την αγκαλιάζουµε, της δίναµε λουλούδια”, λέει ο Παρκ Σου-γίον, ο δάσκαλος από την σχολή οδήγησης στην οποία παρακολουθούσε µαθήµατα η Τσα, την οποίας το όνομα στα κορεάτικα σημαίνει “όχημα”. Απέτυχε 949 φορές και την 950ή, τον περασµένο Νοέµβριο, πέρασε µε 60 στα 100.

Η αυτοκινητοβιοµηχανία Ηyundai-Κia, η µεγαλύτερη της Νότιας Κορέας, άρχισε διαδίκτυακή εκστρατεία ζητώντας από τον κόσµο να της στείλει συγχαρητήρια. Η Τσα δέχθηκε χιλιάδες µηνύµατα και η Ηyundai της χάρισε ένα αυτοκίνητο αξίας 16.800 δολαρίων.
Μια γυναίκα όλα τα μπορεί τελικά! Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι η 69χρονη σήμερα οδηγός, για καθεμιά απ’ αυτές τις 960 εξετάσεις πλήρωνε 5 δολάρια για εξέταστρα.

Read More

And More