Συννεφιά και βροχές στα βόρεια. Καλός καιρός στην Αθήνα!

Νεφώσεις και βροχές, αλλά και καταιγίδες στις βόρειες περιοχές της χώρας, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού και σήμερα. Γι αυτό, όπου και αν βρίσκεσαι καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου μια ομπρέλα!

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δεν θα λείψουν οι βροχές κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 ως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 ως 24 – 25 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά έως σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.
Ωστόσο, καλύτερος είναι ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι βόρειων – βορειοανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.
Νεφώσεις με λίγες βροχές μετά το μεσημέρι περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις θα πνέουν στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νοτιοανατολικούς με μέτριες εντάσεις.

Read More

And More