“Κάτω Παρτάλι”: Εξακολουθεί να… τρελαίνει! Νέο ρεκόρ τηλεθέασης…

Ηταν να μην φύγουν οι… Αθηναίοι από το “Κάτω Παρτάλι” και να μην ξεκινήσει η περιπλάνησή τους στην αφιλόξενη περιφέρεια, τα βουνά και τα λαγκάδια! Τα μηχανάκια τηλεθέασης τρελάθηκαν… Με άλλα λόγια; Μετά από μία εβδομάδα απουσίας – λόγω Καθαρής Δευτέρας – το “Παρτάλι” επέστρεψε χθες το βράδυ δριμύτερο στους δέκτες μας σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό γκραν-πρι τηλεθέασης, καταγράφοντας νέο ιστορικό… υψηλό βαρομετρικό!

Ναι, η μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου για ακόμα μία εβδομάδα κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της! Για ακόμα μία εβδομάδα κατάφερε να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, κάνοντας τους Megaλικούς να… τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά τηλεθέασης που τους έδωσε η εταιρία μετρήσεων Nielsen.

Το ιδιαίτερα black αποχρώσεων πέμπτο επεισόδιο καθήλωσε τους τηλεθεατές, οι οποίοι εκτός από τους Αθηναίους και τους Κάτω Παρταλιώτες, είδαν να περνούν από τους δέκτες τους και τον… Φρέντι Κρούγκερ και τον μανιακό δλοφόνο του “Scream”, μέχρι και την… “Οικογένεια Ανταμς” σε δράση, κάτι για το οποίο άλλωστε σας είχαμε μιλήσει αρκετές μέρες πιο πριν μέσα από το “TLIFE”.

Και για να μην σας κρατώ άλλο σε αγωνία, το χθεσινό επεισόδιο της σειράς κατά μέσο όρο έφτασε το 52,4%, στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών το 56,4%, ενώ υπήρξε στιγμή που εκτοξεύθηκε μέχρι και στο 61,5% !

Read More

And More