Ποιο πρόσωπο-έκπληξη έκλεισε για το “Just the 2 of us”;

Το “γεφύρι της Αρτας” θυμίζει… κομματάκι το στήσιμο του “Just the two of us”, μιας και ολημερίς το στήνανε εκεί στο Mega, το βράδυ γκρεμιζόταν!

Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Οτι ναι μεν η όλη προετοιμασία του σόου προχωρά με εντατικούς ρυθμούς, στο κομμάτι εκείνο που έχει να κάνει με τους celebrities κα με τα “ναι” και τα “όχι” τους έχουν μπλέξει άσχημα στην οδό Μεσογείων, μιας και ονόματα πάνε κι έρχονται και διαρκώς αρχικές συμφωνίες ακυρώνονται, την ίδια ώρα που κάποιες άλλες μόλις… φιξάρονται!

Αποτέλεσμα; Αν και με την στελέχωση του παιχνιδιού ασχολούνται εντατικά τα στελέχη του Mega για ένα και πλέον μήνα ακόμα δεν έχουμε την τελική εικόνα το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα… πουν κι ένα τραγούδι αυτό το χειμώνα.

Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να μάθουμε ένα ολοκαίνουργιο όνομα το οποίο δεν έπεσε απλά στο τραπέζι, αλλά έκλεισε κιόλας με το κανάλι κι ας μην είχε ξανά ακουστεί μέχρι τώρα προς τα έξω. Ποιο είναι το όνομα αυτό; Το όνομα της Χριστίνας Πολίτη!

Η γνωστή κοσμικογράφος ήρθε την τελευταία εβδομάδα σε επαφή με το κανάλι, συζήτησε και χθες το βράδυ τους είπε το οριστικό “ναι”, μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, αλλά και τον Μίνωα Θεοχάρη.

Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια!


Read More

And More