Άρης Σπηλιωτόπουλος – Νάνσυ Λεονάρδου: Είναι και πάλι ζευγάρι!

“Ο έρωτας μας είναι πολύ μεγάλος και είναι άδικο να λήξει τόσο άδοξα. Δεν μπορώ μακριά από την Νάνσυ”. Αυτά φαίνεται να είπε ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος σε φιλικό του πρόσωπο μετά την προσπάθεια επανασύνδεσης με την Νάνσυ Λεονάρδου, που στέφθηκε με επιτυχία!.
Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Άφησε πίσω του τις δύσκολες στιγμές και την κρίση στη σχέση που οδήγησε στο χωρισμό (τον περασμένο μήνα) και κάνει μια νέα αρχή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η κόρη του εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια. Μαζί και στα όμορφα (βόλτες, διακοπές, κοινές εξόδους σε αγαπημένα στέκια και παραστάσεις) και στα δύσκολα. Μην ξεχνάς, ότι η Νάνσυ ήταν στο πλευρό του συντρόφου της, όταν είχε το ατύχημα στη Μύκονο. Ωστόσο, η σχέση τους πέρασε πρόσφατα μια μεγάλη κρίση που οδήγησε στο χωρισμό.

Οι φίλοι τους βέβαια, θεωρούσαν πως δεν ήταν οριστικό, μιας και δεν υπήρχε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή σοβαρός λόγος χωρισμού. Αντίθετα, όσοι τους γνωρίζουν καλά έλεγαν πως ήταν θέμα χρόνου να τα ξαναβρούν.
Έτσι και έγινε… Με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού, το ζευγάρι βγήκε ένα ραντεβού για δείπνο σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας και μετά από τη συζήτησή τους, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Άνθρωπος μάλιστα, που τους γνωρίζει, λέει : “Σε εκείνο που συμφώνησαν από την πρώτη στιγμή είναι πώς δεν μπορούν πλέον να ζουν χωριστά”.

Read More

And More