Αγόρασε μαγαζί η Κατερίνα Παπουτσάκη;

Συνηθίζεται πολλοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και στον επιχειρηματικό χώρο. Έτσι και η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να επενδύσει στο γνωστό bar Nueva Trova, που στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό στο Μοναστηράκι.

Το μπαρ λειτουργεί και ως συναυλιακός χώρος για γνωστούς καλλιτέχνες καθώς και για τις παρουσιάσεις των CDs τους.

Σύμφωνα με την Espesso της Κυριακής, συνέταιρος στην επιχείρηση είναι και ο αδελφός της γνωστής ηθοποιού, Γιάννης, που εκτός από το ποσοστό που διαθέτει στο μαγαζί εκτελεί και χρέη υπεύθυνου. Φήμες κάνουν λόγο και για μία ακόμη μέτοχο, που διατηρεί ήδη ένα ακόμη μαγαζί στην περιοχή του Ψυρρή.

Ο αδελφός της Κατερίνας Παπουτσάκη, Γιάννης.

Η Κατερίνα μέχρι πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές εμφανιζόταν σχεδόν καθημερινά στο μαγαζί. Όταν μάλιστα ανάμεσα στους θαμώνες βρίσκονταν και φίλοι της, η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίσταζε να τους σερβίρει και να τους περιποιηθεί η ίδια. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ακόμη ωστόσο, δεν έχουν γίνει τα επίσημα εγκαίνια του μαγαζιού.

Την προηγούμενη σεζόν στο Trova εμφανίζονταν γνωστοί καλλιτέχνες στήνοντας reggae, funky, latin και hip hop party.

Μεταξύ άλλων, έχουν κάνει lives εκεί γνωστοί DJs, όπως ο Rankin Johnny, που χάρισε μια βραδιά σε τρελούς τζαμαϊκανούς ρυθμούς στο κοινό. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν εκεί οι A des Potes -μαζί με την Ηλιάνα Τσαπατσάρη και τον Πάνο Μουζουράκη. Στα τέλη Ιουλίου εμφανίστηκε εκεί η γνώριμή μας από το «Fame story» Δόμνα Κουντούρη, για το closing live party του bar.

Εμείς τους ευχόμαστε, καλές δουλειές!


Read More

And More