Maria Menounos: Γιόρτασε τα γενέθλια… του σκύλου της με μία vintage φωτογραφία της μαζί του!

Με μία φωτογραφία της που μετρά σχεδόν μία δεκαπενταετία θέλησε να στείλει το μήνυμα της στα social media για τα γενέθλια του αγαπημένου της τετράποδου φίλου της, η Maria Menounos. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια γιορτάζει ήδη από τον πρώτο χρόνο της ζωής της την Baby, το πρώτο της σκυλάκι που ζει ακόμα στο πλευρό της.

Η Baby είναι ένα σκυλάκι ράτσας Μπισόν Φριζέ, και η Maria Menounos του έχει τρελή αδυναμία. “Ευτυχισμένα 15α γενέθλια Baby! Ήταν το πρώτο μου μωρό και είναι στο πλευρό μου συνεχώς σε όλο αυτό το ταξίδι. Ήταν δίπλα μου και στα δύσκολα και στα εύκολα και την αγαπώ με όλη μου την καρδιά” έγραψε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την εποχή που εκείνη ήταν 23 ετών κι η Whinnie μόλις ζούσε τα πρώτα της γενέθλια.

Happy 15th birthday to my baby! She was my first baby& has been on this entire la journey with me…the highs&the lows.i love her with all my heart. (This is her on her 1st bday) #bichonfrise

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις


Κι αν η Baby έχει μεγαλώσει λίγο από τότε, για τη Maria Menounos ο χρόνος μοιάζει να έχει “παγώσει” στα 23 της, καθώς στα 37 της δείχνει απαράλλακτη.

Η Maria Menounos με την Baby τον περασμένο Μάιο.

Read More

And More