Ο Γ. Αϊβάζης μιλάει πρώτη φορά μετά το γάμο του!

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλέσμενος σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο νιόπαντρος ηθοποιός ήπιε καφέ με την Ελένη και μίλησαν για το γάμο του, το ταξίδι του μέλιτος στις εξωτικές Μαλδίβες αλλά και για τις δύο γυναίκες της ζωής του, την κόρη του Ισμήνη και τη σύζυγο του, Μαρία Κορινθίου.

Ο γάμος του ήταν ακριβώς όπως τον ήθελε και τον είχε φανταστεί με τη σύζυγο του. ”Εμείς είμαστε της απλότητας. Δεν μας αρέσουν τα πολλά- πολλά. Αυτό που είχαμε πει, αφού είχαμε ορίσει αρκετό καιρό πριν αυτή την ημερομηνία, είπαμε ότι θα κάνουμε το γάμο μας και μετά θα γελάσουμε με του φίλους μας… αυτά! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο”.

Για τις φήμες που ήθελαν το ζεύγος να έχει παντρευτεί στο παρελθόν με πολιτικό γάμο είπε: ”Δεν έχουμε κάνει ποτέ πολιτικό γάμο, κάναμε απλά το θρησκευτικό μας. Είναι αστείο αυτό το πράγμα γιατί όλοι νόμιζαν αυτό, εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι κάναμε πολιτικό.

Την ημέρα του μυστηρίου είχαν άγχος; ”Και βέβαια είχαμε! Το ευχαριστηθήκαμε, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μας. Δεν το καναμε απλά για να το κάνουμε. Είμαστε ένα ζευγάρι το οποίο είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια μαζί. Έχουμε το παιδί μας, την οικογένεια μας. Θέλαμε να παντρευτούμε και για το παιδί μας και για εμάς. Οπότε και το άγχος μας είχαμε και ευχαριστηθήκαμε τη στιγμή μας”, τόνισε.

Για τις τελευταίες του ώρες ως εργένης είπε: ”Απ’ ότι θυμάμαι εγώ οι τελευταίες ώρες, είναι οι ώρες της μετάβασης, συνειδητοποιείς πολλά πράγματα. Έχει μεταβεί σε ένα άλλο κομμάτι της ζωής σου, έχεις περάσει σε μια άλλη διάσταση”,

Φυσικά μίλησε και για την λατρεμένη του κορούλα και αποκάλυψε ότι τους έχει ζητήσει ένα αδελφάκι. ”Η μικρή μας μεγαλώνει και γρήγορα να πω την αλήθεια. Φέτος σκεφτόμασταν να τη στείλουμε και στο προνήπιο, σε κάποιο παιδικό σταθμό. Μας είπαν ότι μπορούμε να το πάμε το παιδί γιατί όταν το είδαν κατάλαβαν ότι μπορεί να έχει επικοινωνία. Έχει επικοινωνία τρελή με τα παιδάκια. Και μωρό θέλει και το έχει πει και στη Μαρία, στις συζητήσεις που κάνουνε μαζί”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More