Γιώργος Σαμπάνης: Δες τον τραγουδιστή στα 6 του χρόνια στην αγκαλιά του παππού του

Τον αγαπημένο του παππού θυμήθηκε σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης. Ο Γιώργος Σαμπάνης θέλησε να εκφράσει την αγάπη του για εκείνος που τόσο του λείπει, μέσω των social media. Διάλεξε λοιπόν μια φωτογραφία, που βρίσκεται στην καλύτερη αγκαλιά, εκείνη του παππού του και την δημοσίευσε μέσω Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης George Sabanis (@georgesabanis) στις


“Ο παππούς μου κι εγώ στα έξι μου. Πόσο μου λείπει” σχολίασε ο Γιώργος Σαμπάνης και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο πολύ μοιάζει στον αλλοτινό εαυτό του ο τραγουδιστής.

Η περίοδος που τραβήχτηκε η παραπάνω φωτογραφία ήταν πάντως μία περίοδος αλλαγών για τον τραγουδιστή. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ, στην τρυφερή ηλικία των 6 χρόνων του, ήρθε και το διαζύγιο των γονιών του. Ωστόσο όπως διευκρίνιζε ο ίδιος οι δύο γονείς του εξακολούθησαν να είναι δίπλα του και να αποτελούν τα πρότυπα του.

“Πρότυπα μου είναι η οικογένεια μου. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η αδερφή μου, οι παππούδες μου. Τους θαυμάζω πολύ”, δήλωνε χαρακτηριστικά.

Read More

And More