ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Εχει δεχτεί όντως πρόσκληση για “Καφέ” η Ρούλα από την Ελένη ;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ,λίγο πριν την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, ζούμε το ίδιο …τηλεοπτικό δράμα ! Ποιο είναι αυτό; Μα ποιο άλλο ; Το με ποιον θα πιει τον πρώτο “Καφέ” της χρονιάς !

Και κάθε χρόνο τέτοια εποχή παραδοσιακά ,ακούμε την …φήμη-φούμαρο, πως η Ρούλα Κορομηλά, θα βρίσκεται μαζί της στον “Καφέ” ,κάνοντάς της ποδαρικό. Ετσι και φέτος εννοείται πως άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη, πως η Ρούλα την τελευταία Δευτέρα του Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο πλατό του “Καφέ με την Ελένη” .

Μία φήμη η οποία ,όμως, δεν ισχύει και σας το λέω αυτό καρατσακαρισμένα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life”, δεν ισχύει και η φημολογία, πως η Ρούλα έχει ετοιμάσει βίντεο με δηλώσεις για την εκπομπή της 27ης Σεπτεμβρίου.

Με άλλα λόγια; Οχι η Ρούλα δεν θα είναι η πρώτη καλεσμένη της ωραίας Ελένης ! Αλλωστε, είναι γνωστό πως η Ελένη στις πρώτες της εκπομπές και κυρίως στην πρώτη της εκπομπή, θέλει να έχει δίπλα της κόσμο με τον οποίο αισθάνεται άνετα ,οικεία, ζεστά…

Η Ελένη στην πρεμιέρα της θέλει να νιώθει πως βρίσκεται ανάμεσα σε εντελώς δικούς της ανθρώπους…. Οσο δε για την Ρούλα ; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” λένε, πως όντως έχει δεχτεί πρόταση – πρόσκληση απο τον “Καφέ με την Ελένη” .Μόνο που αυτή την πρόταση – πρόσκληση την έχουν αφήσει για αργότερα ,μιας και αποφάσισαν να συνδυαστεί καλύτερα με την πρεμιέρα του “Big Brother” !

Και λογικό το βρίσκω …Γιατί η Ρούλα να μην πιει “Καφέ” με την Ελένη την παραμονή ή την προπαραμονή της έναρξης του “Big Brother” ; Αφού με την συγκεκριμένη τηλεοπτική συνεύρεση θα γίνει απίστευτος τηλεοπτικός ντόρος ! Αρα ; Και απίστευτη διαφήμιση και πρόμο του γνωστού ριάλιτι.

Read More

And More