Τι έγινε με το νυφικό και τις μπομπονιέρες της Καλομοίρας;

Η Καλομοίρα δεν χάνει ευκαιρία και κάθε εξέλιξη που αφορά τον γάμο της, φροντίζει να την μοιράζεται με τους θαυμαστές της μέσω Twitter και Facebook!

Απογοητευμένη χτες, περίμενε στο αεροδρόμιο γι αρκετές ώρες, αφού για κακή της τύχη, η πτήση με την οποια θα έφτανε στην Αμερική το φόρεμά της, ακυρώθηκε. “Κανονικά θα παραλάμβανα το νυφικό μου στις 4 το πρωί, όμως η πτήση ακυρώθηκε και τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 9. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο”, έγραψε στον τοίχο της στο Facebook, το Καλομοιράκι.

Λίγες ώρες αργότερα, ενημέρωσε ξανά τους θαυμαστές και τους φίλους της πως ανυπομονεί να παραλάβει το νυφικό της. Τελικά, το Καλομοιράκι έστω και με καθηστέρηση παρέλαβε το νυφικό της και φυσικά είναι πολύ χαρούμενη γι αυτό! Λίγο αργότερα, πήρε στα χέρια της και τις μπομπονιέρες του γάμου!

Τις τελευταίες μέρες, η Καλομοίρα έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες. Παράλληλα, περνάει πολλές ώρες στο ξενοδοχείο που μένουν συγγενείς και φίλοι που έχουν μεταβεί στην Αμερική για το ευτυχές γεγονός. Μαζί της βρίσκεται και ο αγαπημένος της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος ο οποιος θα επιμεληθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά της για τον γάμο.

Ευχόμαστε στην Καλομοίρα, να μην αντιμετωπίσει άλλες δυσκολίες!

Read More

And More