H τυχερή που κέρδισε δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο υπέροχο Αρχοντικό Κοίλια στη Μακρυνίτσα Πηλίου!

Tο τέλειο δώρο για αυτούς τους μήνες που οι αισθήσεις της φύσης “χορεύουν” είναι ένα τριήμερο στο μπαλκόνι του Πηλίου, στην γραφική Μακρυνίτσα! Το Αρχοντικό Κοίλια προσφέρει ένα τριήμερο -δύο διανυκτερεύσεις, Παρασκευή και Σάββατο- με πρωινό από φρέσκα, αγνά και σπιτικά υλικά που θα σου μείνουν αξέχαστα!

Και η μεγάλη νικήτρια είναι… η Δήμητρα Κωνστάντα! (θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία της επικοινωνίας της στο tlifenow@gmail.com) Αν δεν επικοινωνήσει άμεσα, θα βγει νέα νικήτρια. Συγχαρητήρια!

Οι ημερομηνίες που μπορείς να πας αν είσαι η νικήτρια του δώρου είναι από 27 Φεβρουαρίου ως 26 Απριλίου κατόπιν συννενόησης με τη ρεσεψιόν.



Πώς μπορείς να πάρεις μέρος

Kάνε κι εσύ like στη σελίδα του Αρχοντικού Κοίλια για να μαθαίνεις όλες τις προσφορές αλλά και στη σελίδα του Tlife στο Facebook για να μαθαίνεις τους διαγωνισμούς!

Το Αρχοντικό Κοίλια είναι ένα πανέμορφο αναπαλαιωμένο κτίσμα του 19ου αιώνα στη Μακρινίτσα Πηλίου, εβδομήντα περίπου μέτρα πάνω από την κεντρική πλατεία του χωριού. Η πλεονεκτική θέση του Αρχοντικού σoυ προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της θέας του Παγασητικού Κόλπου ενώ οι εσωτερικοί του χώροι σε βοηθούν να ξεφύγεις από το στρες της καθημερινότητας και να απολαύσεις τις πολυτελείς ανέσεις τους .

Το Αρχοντικό διαθέτει εννέα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, που σίγουρα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα καθώς τα ονόματα των δωματίων αντιστοιχούν σε αυτά των Εννέα Μουσών της Ελληνικής Μυθολογίας. Κάθε δωμάτιο έχει τον δικό του χαρακτήρα και είναι τόσο ξεχωριστό όσο και η Μούσα που το αντιπροσωπεύει.

Δωμάτιο Ερατώ

Δωμάτιο Θάλεια

Το άνετο και ζεστό περιβάλλον σε συνδυασμό με το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, σoυ υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή. Και μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι συχνά την ιστοσελίδα http://www.archontikokoilia.gr για να παρακολουθείς τις προσφορές που κατά καιρούς υπάρχουν ή κάνε like στη σελίδα του Αρχοντικού Κοίλια στο Facebook για άμεση ενημέρωση!

T: +30 24280 99001 | F: +30 24280 90031 | M: +30 6984 630 252

Read More

And More