Η σαλάτα σκότωσε τη μαμά της νύφης!

Μια νεαρή κοπέλα από το Λονδίνο είδε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της να επισκιάζεται από το χαμό της μητέρας της. Μετά το γάμο όλοι οι καλεσμένοι πήγαν στη γαμήλια δεξίωση στο Gore Hotel του Λονδίνου. Εκεί υπήρχε πλούσιος μπουφές και μια σαλάτα, η οποία δεν ήταν για όλους… τουλάχιστον όχι για την 49χρονη μητέρα της νύφης, η οποία μόλις έφαγε πέθανε επειδή ήταν αλλεργική στους ξηρούς καρπούς.

Η 49χρονη ήταν αλλεργική στους ξηρούς καρπούς αλλά δεν κατάλαβε ότι το dressing της σαλάτας ήταν από καρύδι. Μόλις έφαγε την πρώτη μπουκιά δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Βγήκε έξω από την αίθουσα της δεξίωσηςγια να πάρει λίγο καθαρό αέρα όμως ξαφνικά λιποθύμησε στο πεζοδρόμιο. Ένας περαστικός που την είδε προσπάθησε να της δώσει το φιλί της ζωής, αλλά η κατάσταση όλο και χειροτέρευε.

Η γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και έπεσε σε κώμα μέσα στο ασθενοφόρο, ενώ όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο είχε υποστεί σημαντική εγκεφαλική βλάβη λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Η κόρη της είναι απαρηγόρητη και έχει υποστεί μεγάλο σοκ που την επόμενη μέρα από το γάμο της πήγε στην κηδεία της μητέρας της.

Η κόρη της άτυχης 49χρονης!

Read More

And More