Τα …πάντα – όλα για το σπέσιαλ σόου του Γρηγόρη !

Υπάρχει άραγε κάτι που να μην έχουμε πει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ; Υπάρχει άραγε κάτι που να μην έχουμε πει για το σπέσιαλ σόου που μας ετοιμάζει από πέρσι και τελικά θα δούμε μέσα απο το Mega την επόμενη Κυριακή ; Μάλλον όχι …

Παρόλα αυτά, αξίζει τον κόπο να δείτε τι λέει το ίδιο το κανάλι γι΄αυτή την εκομπή και το κυριότερο ; Τον τρόπο με τον οποίο την προμοτάρει ! Γι ΄αυτό και αποφάσισα να σας ανεβάσω το επίσημο δελτίο τύπου του Mega για “Την αναζήτηση της επιτυχίας” !

«…Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοίμασε τη βαλίτσα του και με εισιτήριο το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του, ξεκίνησε ένα απολαυστικό ταξίδι για την αναζήτηση της επιτυχίας στην καθημερινότητά μας.

Ο επίμονος ταξιδιώτης ξεκινά από την Αθήνα και φτάνει στην Κρήτη, τις Σέρρες, ταξιδεύει στην Αμερική και από εκεί στη Μ. Βρετανία και την Νορβηγία.

Συναντά ανθρώπους -γνωστούς και άγνωστους- που μοιράζονται μαζί του τις μοναδικές τους ιστορίες από το παρελθόν και τα μεγάλα σχέδια τους για το μέλλον.

Σε αυτό το ταξίδι ο Γρηγόρης συναντά:

-Τον Χιου Χέφνερ στο Λος Άντζελες, τον μεγαλύτερο εκδότη αντρικού περιοδικού στον κόσμο που ανέτρεψε τη γυναικεία εικόνα και αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά της μακροχρόνιας πορείας του.

-Τον σεναριογράφο Μπράντλεϊ Μπελ που αποκαλύπτει πώς εδώ και 23 χρόνια αντλεί καθημερινά ιδέες για μία από τις μακροβιότερες σαπουνόπερες της Αμερικής, «Τόλμη και Γοητεία».

-Τον διευθυντή φωτογραφίας της ταινίας «Zorba the greek» Γουόλτερ Λάσαλι, που η απόκτηση του πολυπόθητου αγαλματίδιου Όσκαρ το 1965, τον ώθησε να εγκαταλείψει το Χόλυγουντ για μια παραλία της Κρήτης.

-Τον Σάκη Ρουβά που μιλάει για τη 20ετή διαδρομή του και τις εκπλήξεις που του άλλαξαν τη ζωή.

-Την Κάτια Δανδουλάκη που εξηγεί πώς «Η ζωή της άλλης» έχει γίνει δική της.

-Τον Αλεξάντερ Ρύμπακ, νικητή της Eurovision το 2009, που διηγείται ένα παραμύθι που του άλλαξε τη ζωή.

-Τον Αντώνη Κανάκη που δίνει πολύτιμες φιλικές συμβουλές.

-Τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη στη Βοστόνη, έναν Έλληνα μαθηματικό στο ΜΙΤ, που εξηγεί πώς κατάφερε να εξελίξει το γρίφο του Τζον Νας.

-Τον Νίκο Γκάλη που άλλαξε την πορεία του μπάσκετ στην Ελλάδα.

-Τον Σταύρο Φλάτλεϊ, έναν Ελληνοκύπριο που μαζί με το γιο του «χόρτασε» 18 εκατομμύρια θεατές όχι με το φαγητό του εστιατορίου του, αλλά με άφθονο γέλιο και με μία εκπληκτική εμφάνιση στο «Britain’s Got Talent».

-Τον αργυρό Ολυμπιονίκη του Ταε Κβο Ντο Αλέξανδρο Νικολαϊδη που περιγράφει τα βήματα που μπορεί να οδηγήσουν στην επιτυχία.

-Το μάγο της μπάλας Βασίλη Χατζηπαναγή που δείχνει τεχνικές που έμειναν στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Στο Λας Βέγκας ο Γρηγόρης ρισκάρει και ψάχνει την επιτυχία. Τελικά ό,τι συμβεί σε αυτή την πόλη μένει εκεί (what happens in Vegas stays in Vegas).

Στο Λονδίνο περπατάει στο Abbey Road, το δρόμο, που περπάτησαν και οι Beatles, που είχε και έχει τη δική του ιστορία.

«Η Αναζήτηση της Επιτυχίας» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μαζί του η Ζέτα Μακρυπούλια σε ρόλο έκπληξη !

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:00…” !

Read More

And More