Από σήμερα … “Αξίζει να το ζεις” !

Επιτέλους ,αυτό που με τόσο μεράκι ,όρεξη και λαχτάρα ετοίμαζε όλο το καλοκαίρι η Τατιάνα Στεφανίδου, έφτασε η ώρα να βγει στον αέρα…

Ναι, η Τατιάνα είναι πανέτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα της ! Σήμερα το απόγευμα στις 15.45 μ.μ. θα έχει φορέσει το πιο λαμπερό της χαμόγελο και θα μας καλησπερίζει για πρώτη φορά μέσα απο τον αέρα του Star !

Η ολοκαίνουργια εκπομπή της τραβάει αυλαία και μας περιμένει όλους … Η Τατιάνα γι ΄αυτή την πρεμιέρα ,γι ΄αυτή την νέα της αρχή στο Star ,δούλεψε σκληρά… Δούλεψε πολύ σκληρά… Φίλοι μέσα απο το κανάλι μου είπαν κάποια στιγμή , πως όλο τον Αύγουστο πήγαινε πρώτη στο γραφείο της και έφευγε τελευταία…

Και είναι γεγονός… Γιατί ότι κι αν κάνει η γνωστή δημοσιογράφος θέλει να το κάνει τέλεια… Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Και αυτό είναι κάτι το οποίο παραδέχονται ακόμα και όλοι εκείνοι που διαφωνούν με το ύφος των εκπομπών της ,ακόμα και όλοι εκείνοι που διαφωνούν με τις επιλογές της !

Οι υπεύθυνοι του καναλιού της κάτω Κηφισιάς απο την άλλη μεριά, είναι κατενθουσιασμένοι μαζί της… Μάλιστα, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, λένε χαρακτηριστικά :

«Η Τατιάνα έχει ήδη στην ατζέντα της για φέτος, πολλές ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες που θα τις προσεγγίσει όλο το χειμώνα ρεαλιστικά αλλά και διακριτικά. Κάθε εκπομπή θα είναι μια δικαίωση του τίτλου «Αξίζει να το ζεις»» !

Εμείς τι άλλο να πούμε ; Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο απο το να περιμένουμε να δούμε την απογευματινή της πρεμιέρα …. Μια πρεμιέρα που όπως μας έχει υποσχεθεί και η ίδια … “Αξίζει να την ζεις” !

Read More

And More