Τι… μαγειρεύει ο Γρηγόρης; Ολο το παρασκήνιο!

Τι… μαγειρεύει ο Γρηγόρης ο ε ο; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ανάψει νέα τηλεοπτική φωτιά – με την καλή έννοια – και έχει αρχίσει το… τσιγάρισμα! Ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γρηγόρης πριν το Πάσχα είχε μία σειρά από επαφές και συζητήσεις με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος κάλεσε τον οικοδεσπότη των “Καρντάσιανς” και του έριξε μία brand-new τηλεοπτική πρόταση στο τραπέζι.

Ο Γιάννης Λάτσιος πρότεινε στο Γρηγόρη να αναλάβει φέτος την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής πρότασης που έχουν στα σκαριά και αυτή δεν είναι άλλη από το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής , “Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου”, ή αν θες “My mam cooking better than yours”!

Απ ΄ότι όλα δείχνουν ο Γρηγόρης ήταν θετικός στο ν΄ αναλάβει την παρουσίαση του εν ΄λόγω φορμάτ και παρά το γεγονός ότι οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, εκεί στο Μαρούσι οι πάντες θεωρούν πως αυτό τηλεοπτικό deal έχει “κλειδώσει”. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν την επόμενη εβδομάδα – αφού γινουν φυσικά και οι τελευταίες συζητήσεις – όταν επιστρέψει ο Γιάννης Λάτσιος από το τηλεοπτικό παζάρι των Καννών.

Οσο για το πότε αναμένεται η συγκεκριμένη πρεμιέρα; Κάπου εκεί γύρω στα μέσα Μαίου!

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More