Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ο πρώτος μήνας με την μικρή και τα σχέδια τους για τη βάφτιση!

Ολοένα και πιο ευτυχισμένοι γίνονται κάθε μέρα που περνάει η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος. Το πανέμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων και ο τραγουδιστής βλέπουν κάθε μέρα την μικρή “Τσουπίνα” τους -όπως την αποκαλεί η μαμά της στα social media- να μεγαλώνει και να τους κλέβει την καρδιά. Το Σάββατο άλλωστε η μικρή τους κόρη συμπλήρωσε τον πρώτο μήνα ζωής της.

Η μικρούλα γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2014, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η μαμά της την έχει “ερωτευτεί” και δεν την αποχωρίζεται στιγμή.


Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες όσο έμειναν στο μαιευτήριο μαζί με την υγιεστατη κορούλα τους.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του μπαμπά της οικογένειας, Αντώνη Ρέμου δεν του επιτρέπουν να είναι συνέχεια μαζί τους. Τα βράδια της Κυριακής πάντως τους βρίσκουν και τους τρεις μαζί να παρακολουθούν φυσικά τα πρώτα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια του The Voice.

Όσο για τη βάφτιση της μικρής τους κόρης, αν και είναι νωρίς ακόμα, ήδη έχουν αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νονοί της αλλά και το πιθανότερο όνομα για εκείνη. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης θα βαφτίσουν την μικρή Ελένη – πιθανότητα θα λάβει το όνομα της μητέρας του Αντώνη Ρέμου-, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το Μυστήριο θα τελεστεί πιθανότατα μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.


Η Υβόννη Μπόσνιακ με τον καλό φίλο του τραγουδιστή Κώστα Πηλαδάκη σε παλαιότερη εμφάνιση τους σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος.


Η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People ότι η Υβόννη Μπόσνιακ ήταν εκείνη που την ξαναένωσε με τον Αντώνη Ρέμο με τον οποίο είχαν γνωριστεί πριν χρόνια.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι είναι ανάμεσα σε εκκλησία των νοτίων προαστίων και ξωκλήσι της αγαπημένης τους Μυκόνου ως προς τον τόπο που θα πραγματοποιήσουν την βάφτιση της μικρής τους κόρης.

Προς το παρόν αρκούνται να απολαμβάνουν τις πρώτες πολύτιμες στιγμές μαζί της, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν ευχές για τον ερχομό της μικρής από τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Read More

And More