Ξέχασε τα flash tattoos! Ξέρουμε πού θα βρεις τα ημιμόνιμα tattoo και για το πρόσωπο!

Κάθε χρόνο οι οίκοι ομορφιάς και οι εταιρίες καλλυντικών φροντίζουν να λανσάρουν κάτι νέο, έτσι για να μας κρατάνε σε απόλυτη αγρήγορση. Και αυτό το κάτι νέο τεστάρεται πρώτα και φοριέται από τα it girls τα οποία it girls συγκεντρώνονται τα περισσότερα στο Coachella festival.

Πέρυσι, λοιπόν, στο Coachella τα it κορίτσια φορούσαν κάτι φανταχτερά χρυσά tattoo που δεν σου ήταν ξεκάθαρο αν επρόκειτο για κοσμήματα ή tattoo. Αργότερα μάθαμε ότι λέγονται flash tattoos, σου είχαμε μιλήσει εδώ γι’αυτά και σου είχαμε βαρέσει beauty καμπανάκι να τα φορέσεις πρώτη γιατί επρόκειτο να γίνουν huge trend. Και ok, έγιναν (αυτό το beauty ένστικτο δεν πέφτει ποτέ έξω).

Φέτος, το νέο it beauty gadget που θα φορέσουν τα it κορίτσια είναι ημινόνιμα tattoo αυτοκόλλητα μαύρα, τα οποία θα φορεθούν και στο πρόσωπο. Πού το ξέρω; Το έδειξαν πολλοί οίκοι στα shows τους για τον επόμενο Χειμώνα (δες εδώ) και ο Francois Nars έβγαλε δική του συλλογή με τέτοια tattoo.

Τα ημιμόνιμα και συλλεκτικά tattoo Nars μπορείς ν τα βρεις σε 3-4 διαφορετικά σχέδια, κοστίζουν 35 δολάρια περίπου το σετ και τα βρίσκεις online στην official σελίδα, δηλαδή εδώ


Το σκέφτεσαι;


Read More

And More