Οι πρεμιέρες της ημέρας …

Τα τηλεοπτικά… πρωτοβρόχια ξεκινούν από σήμερα με ψιχάλες ανανέωσης, ενώ παλιές φθινοπωρινές συνήθειες επιστρέφουν με σκοπό να βάλουν ξανά τους τηλεθεατές σε πρόγραμμα. Πρεμιέρα κάνει το «κουτσομπολιό» που επιστρέφει στην πόλη μέσα από το Alter.

Το κανάλι ανοίγει την αυλαία της μεσημεριανής ζώνης με το «Πολύ Μπλα Μπλα» και με το «Οσο υπάρχουν άνθρωποι». Νέα οικοδέσποινα του «Πολύ Μπλα Μπλα» που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 12.30μ.μ. και διάδοχος της Φαίης Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία θα «παίζει» για μία μόνο εβδομάδα χωρίς αντίπαλο, αφού από την ερχόμενη Δευτέρα επιστρέφουν στο πόστο τους οι παλιές, Χριστίνα Λαμπίρη στο Star και Κατερίνα Καραβάτου στον Alpha.

Μαζί της στο πάνελ της εκπομπής ο Στάθης Παπούλιας, η Αλεξάνδρα Τσόλκα, ο Νίκος Παρτσώλης, η Ελένη Φωτοπούλου και ο Βασίλης Τσατσάνης.

Αργότερα, στις 4 μ.μ. στο Alter τη σκυτάλη παίρνουν οι Στρατής Λιμνιός, Ρούλα Κουσκουρή και Πέτρος Κουσουλός που είναι οι οικοδεσπότες της νέας καθημερινής κοινωνικής εκπομπής του καναλιού «Οσο υπάρχουν άνθρωποι».

Μέσα από ιστορίες ζωής, πτυχές της επικαιρότητας που αξίζει να αναδειχτούν, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και καλεσμένους που δίνουν τις δικές τους προσωπικές μαρτυρίες, οι τρεις παρουσιαστές της εκπομπής, «μας καλούν να συγκινηθούμε, να προβληματιστούμε, να γελάσουμε και να κλάψουμε, συντροφεύοντάς τους στο νέο τους καθημερινό ταξίδι στην ανθρώπινη πλευρά της ενημέρωσης».

Τέλος , ένα ακόμη λιθαράκι προστίθεται και στον τομέα της ενημέρωσης με το «ΣΚΑΪ Μαγκαζίνο» που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 6.00 μ.μ. με τον Νίκο Υποφάντη στην παρουσίαση.

Read More

And More