ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πώς θα είναι ο Μάιος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Είναι νομίζω ξεκάθαρο σε όλες μας ότι ο Απρίλιος ήταν ένα ιδιαιτέρως δύσκολος μήνας. Τελείωσε όμως. Ουφ! Ήρθε ο Μάης. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα του Μαΐου σε βρίσκει αντιμέτωπη με αρκετά δύσκολες καταστάσεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μέχρι τις 7, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, κάποια από τα σχέδιά σου μπορεί να ανατραπούν και να νιώσεις απογοητευμένη. Ωστόσο, με την εύνοια που θα σου στείλει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 3 και μετά, η συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων και η απρόσμενη βοήθεια που θα πάρεις από αυτά, θα τονώσουν το ηθικό σου και θα σου χαρίσουν μία αισιόδοξη ματιά. Κάνε υπομονή και μην παραιτείσαι από τις προσπάθειες, γιατί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό από τις 20, το πλανητικό σκηνικό θα διευκολύνει κατά πολύ τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να ελέγξεις τη ζωή του, λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης. Πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου αυτή γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα και μπορεί να οδηγηθείς στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν με τα λόγια τους, γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Οι singles που αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας, να ξέρετε πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσετε ξαφνικά πάνω σε μετακίνηση, γι’ αυτό μην διστάσετε να ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για να μπορέσουν οι άλλοι να σας πλησιάσουν πιο εύκολα και να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που θα προωθήσουν καλύτερα τα συμφέροντα σου και μην κολλάς σε υποθέσεις που από καιρό τώρα έχουν «δείξει» ότι δεν προχωράνε. Από τις 7 μέχρι τις 29 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στους Διδύμους και μην κάνεις μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις. Xειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου και μη δανείζεις χρήματα σε πρόσωπα για τα οποία δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για τη φερεγγυότητά τους. Τα έξοδά σου το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και αν δεν προσέξεις, η κατάσταση σε λίγο καιρό θα στραφεί εις βάρος σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα του Μαΐου σε βρίσκει αρκετά αγχωμένη και προβληματισμένη, γιατί πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 29, που ο Ερμής θα κινείται πρώτα στο ζώδιό σου και μετά στους Διδύμους, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, ώστε να ξεμπερδέψεις με όλα αυτά τα θέματα που έχεις αφήσει στη μέση. Στις 14, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό, πρόσεξε αρκετά τις παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί ίσως πολλές φορές να μην τις αντιλαμβάνεσαι. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου είναι πολλά, αλλά θα είναι καλύτερα να μην τα αποκαλύπτεις και προπάντων να μη δείξεις ότι προσπαθείς να τα υλοποιήσεις. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και είναι σίγουρο πως πλέον βρίσκεσαι στην οδό της επιτυχίας, αρκεί να είσαι φειδωλή τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα εκμεταλλεύσου σωστά τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν με κάποιες νέες γνωριμίες χωρίς να αδιαφορείς όμως και για τα συναισθήματα των άλλων. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, γιατί θα είσαι λίγο μπερδεμένη με τα συναισθήματά σου αλλά και με το τι ακριβώς επιθυμείς για την προσωπική σου ευτυχία. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και στενοχωρείς άδικα τον άνθρωπό σου αν δεν είσαι σίγουρη. Επίσης, απόφυγε τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσεις το ταίρι σου. Οι singles του ζωδίου θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ειδικά μέχρι τις 3 του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που αφήνετε να εισέλθουν στη ζωή σας. Ωστόσο, όσο δυσάρεστες μπορεί να αποδειχθούν οι πρώτες μέρες του μήνα, τόσο ευχάριστες μπορεί να είναι οι τελευταίες, καθώς η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο σας στις 29 και μπορεί να σας φέρει σε επαφή με τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας!

Επαγγελματικές
Tο πλανητικό σκηνικό του μήνα σε κάνει να ασχολείσαι με θέματα καριέρας και επιλογών πολύ πιο έντονα από ό,τι συνήθως. Επίσης, σε προβληματίζουν επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος. Κάνε μια ανασκόπηση και προχώρα σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα θέλω σου και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις. Ο μήνας θα προσφερθεί για πολλές νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρεις καινούρια ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από τις προβληματικές καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σου αλλάζει, ενώ οι νέες συνεργασίες θα είναι για σένα αρκετά δημιουργικές, όσον αφορά στη μελλοντική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάιος ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές για σένα. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου, από τις 7 μέχρι τις 29, θα μπορέσεις να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σου και να έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Η καθημερινότητά σου μπορεί να είναι αρκετά κουραστική, αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Θα έχεις τις δικές σου ιδέες για το πώς είναι τώρα μερικά πράγματα και θα επανεξετάσεις καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε κρατούσαν πίσω. Στις 14 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα νιώθεις αρκετά συχνά πως η ενέργειά σου είναι πεσμένη. Μήπως έφτασε ο καιρός να αρχίζεις να αλλάζεις λίγο τους ρυθμούς της ζωής σου; Με άλλα λόγια, να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου; Στις 28, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και ο Ήλιος θα σε φωτίζει από τις 21, προσγειώνεσαι σε μία πραγματικότητα, την οποία μπορείς πλέον να δεις με ξεκάθαρο βλέμμα. Η οικογενειακή, αλλά και η επαγγελματική σου ζωή μπορεί τώρα να μπει σε μία νέα τροχιά, αν ξεπεράσεις σκοπέλους επικοινωνίας.

Αισθηματικές
Τα άστρα αυτόν το μήνα σε συμβουλεύουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Κριό, από τις 3 μέχρι τις 29 του μήνα, θα γίνεις πιο ρομαντική και πιο τρυφερή με τον σύντροφό σου, αφού θα νιώθεις ότι έχεις βρει τον ιδανικό άνθρωπο στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε όμως, να μην εξιδανικεύεις πολύ τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που είναι στη ζωή σου, γιατί μπορεί να προσγειωθείς απότομα αργότερα… Αν είσαι μόνη, σε περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσεις πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις, όμως που δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Σταμάτα να αναλώνεσαι άσκοπα και προσπάθησε να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει και θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου το ξεκίνημα του Μαΐου θα είναι κάπως δύσκολο για σένα και καλά θα κάνεις να αποφύγεις υπογραφές και δεσμεύσεις. Από τις 7 του μήνα και μετά όμως, μπορείς άφοβα να κάνεις κοινωνικές συναναστροφές και να επωφεληθείς από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου. Περιόρισε το άγχος σου, οργάνωσε εξόδους και προσπάθησε να απεμπλακείς από καταστάσεις και συνεργασίες που σε ρίχνουν και σε κουράζουν ψυχολογικά. Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να το εγκαινιάσεις, τότε σίγουρα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία. Σε οικονομικό επίπεδο, ο μήνας θα είναι πολύ καλός, αν θελήσεις να πάρεις σοβαρά τα θέματα της διαχείρισης και των επενδύσεων. Πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι πρόσφατα, θα δώσουν τις θέσεις τους σε ενθαρρυντικές προοπτικές και εσύ πρέπει να είσαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ενδιαφέρον του μήνα θα στραφεί στην οικογένειά σου και στην αισθηματική σου ζωή. Οι αρμοδιότητές σου στα επαγγελματικά όμως είναι τόσες πολλές που δεν είναι σίγουρο το αν τελικά βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει δημιουργηθεί. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαμηλώσεις τους τόνους στη δουλειά και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ώστε να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα δικά σου πρόσωπα. Διαφορετικά θα είσαι σε μία μόνιμη πάλη με τον εαυτό σου και οι ενοχές θα σε ταλαιπωρούν. Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν καλύτερα για σένα το δεύτερο μισό του μήνα, από την Πανσέληνο και μετά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό και θα σου δώσει τα φόντα να βάλεις προτεραιότητες και να αξιολογήσεις καλύτερα τις καταστάσεις. Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου, οι προοπτικές για κάτι καλύτερο σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου θα είναι αξιοσημείωτες.

Αισθηματικές
Τα άστρα αυτόν το μήνα σε συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν έχεις σχέση, το πρώτο μισό του μήνα θα συνεχιστούν τα προβλήματα και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και επειδή η κρίση σου θα μπερδεύεται πολλές φορές. Θα πρέπει να αποφύγεις αυτό το διάστημα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αργότερα πολύ πιθανό να μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις έναν ήρεμο διάλογο με τον σύντροφό σου για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Αν είσαι single, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς έχετε ακόμη συναισθήματα για ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να ξεφύγεις από όλα όσα σε κούρασαν το προηγούμενο διάστημα και γέμισε τις μπαταρίες σου με κοινωνικές συναναστροφές και ταξίδια. Ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους από τις 7 μέχρι τις 29 και ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα. Συνεργάτες και άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στους νέους σου στόχους και καλό θα είναι να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό αυτήν τους την προσφορά. Ταυτόχρονα, τα οικονομικά σου θα σημειώσουν άνοδο και οι συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα είναι ευχάριστες, ανοίγοντας τα φτερά σου σε νέες θετικές ασχολίες που θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ
Ο Μάιος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για σένα και σε βρίσκει σε μία πολύ δημιουργική φάση. Με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους από τις 7 μέχρι τις 29 του μήνα, αλλά και την Αφροδίτη από τις 3 και μετά στον Κριό, η επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι τόσο καλή που θα φέρει την πολυπόθητη ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Η στασιμότητα και η αδράνεια που σε άγχωναν και έριχναν την ψυχολογία σου, πλέον παύουν να υφίστανται, γεγονός που θα ανοίξει τα φτερά σου και η κινητικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο. Επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συναντήσεις και καινούριες προτάσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα νιώθεις πολύ καλά. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου μόνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Σκορπιό, δείξε αυτοσυγκράτηση, γιατί οι σωματικές σου αντοχές μπορεί να σε προδώσουν.

Αισθηματικές
Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχεις έντονη κινητικότητα, με νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα. Αν έχεις μόνιμη σχέση θα πρέπει να κινηθείς χωρίς επιπολαιότητες και να δεις καθαρά τα γεγονότα και τις λύσεις που πρέπει να βρεις για να είσαι καλύτερα με τον σύντροφό σου. Έχεις την τάση να σκεπάζεις τα προβλήματα και να νιώθεις ήσυχα, αυτή την φορά όμως οι καταστάσεις θα σε ωθήσουν να ψάξεις την πραγματική αιτία, όσο μακριά και αν πας και όσο πόνο και αν νιώσεις. Γιατί, τι πιο ώριμο από το να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα διορθώνεις. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνη, θα θελήσεις να δημιουργήσεις μία καινούρια σχέση, αλλά θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους, για να μη πέσεις ξανά στα ίδια λάθη.

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να ξανασκεφτείς κάποια από τα σχέδιά σου. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να οργανώσεις κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με άτομα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Θα πρέπει τώρα να διοχετεύσεις αρκετή από την ενέργειά σου στον τομέα της καριέρας σου προκειμένου να έχεις τις εξελίξεις που θέλεις, αλλά να γνωρίζεις ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν στο μέγιστο βαθμό, γι’ αυτό αξίζει τον κόπο λίγη παραπάνω ταλαιπωρία! Στα οικονομικά σου, αν και ο μήνας κρίνεται πολυέξοδος, λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων ή αλλαγών στο σπίτι, σου δημιουργεί ωστόσο προϋποθέσεις αισιοδοξίας και σου επιτρέπει μια πιο ξεκούραστη και χαλαρή προσέγγιση σε οικονομικά σχέδια. Τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σου ή συνεταίρους μπορεί να γίνουν τώρα αιτία διαφωνιών, όσο όμως πλησιάζει το τέλος του μήνα, θα βρίσκεις πιο εύκολα λύσεις και θα καταφέρεις να πάρεις τις πιο σωστές και συμφέρουσες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα είναι εντελώς απρόσμενα και θα σε αγχώσουν. Βέβαια, με τη βοήθεια του Ερμή στους Διδύμους από τις 7 του μήνα και μετά, αυτό δεν θα είναι τελικά τόσο δύσκολο για σένα, όσο θα θεωρείς στην αρχή, και με την ευστροφία και την διπλωματία που σε διακατέχει θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας. Το άγχος και οι εντάσεις δεν θα λείπουν από την καθημερινότητα σου, ενώ η κοινωνικότητα σου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από τις 3 και μετά, αλλά και τον Άρη να επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Ζυγό από τις 20 και μετά, θα είναι αρκετά έντονη και θα σε βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Σκορπιό, πρόσεξε τα λόγια σου, γιατί μπορεί να πληγώσουν τα αγαπημένα σου άτομα χωρίς να το καταλάβεις. Τις ίδιες ημέρες, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην σπαταλήσεις το χρόνο σου κυνηγώντας το άπιαστο όνειρο!

Αισθηματικές
Τον Μάιο τα άστρα σε συμβουλεύουν να μην μπλέξεις συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα με την προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς πολύ. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά. Ρίξε τα δίχτυα σου σε ελεύθερους ανθρώπους και γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν πλήρως και μην ασχολείσαι με ήδη στενάχωρες δεσμεύσεις. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις! Οι δεσμευμένες του ζωδίου θα πρέπει να αφήσετε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ο μήνας είναι αρκετά καλός για σένα, καθώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς. Επίσης, θα χρειαστεί να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις πιο εύκολα τα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες. Με την εύνοια που θα σου χαρίσει ο Ερμής στους Διδύμους, αυτό το μήνα θα νιώθεις πιο δυνατή, θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτσι θα μπορέσεις να “πλασάρεις” τις ικανότητες και τα ταλέντα σου αποδοτικότερα. Από τις 20 και μετά, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία θα εξασφαλίσει πιο γρήγορες και άμεσες ανταποκρίσεις από τους γύρω σου σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Αν επιθυμείς μία προαγωγή, σίγουρα η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι πολύ ευνοϊκή. Το αστρολογικό σκηνικό ευνοεί και τα οικονομικά σου, αν δεν παρασυρθείς από περιττές αγορές και δεν ξελογιαστείς από επισφαλείς επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Τον Μάιο θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή, γιατί φαίνεται πως οι καταστάσεις δεν ρυθμίζονται μόνο από την δική σου βούληση. Κράτα χαμηλούς τόνους και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου. Ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, πρέπει να σταματήσεις να προσθέτεις και άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σου όσο δελεαστικές κι αν είναι γιατί στο τέλος θα καταλήξεις με υπερκόπωση. Εκμεταλλεύσου το διάστημα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, από τις 3 μέχρι τις 29, για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να περάσεις καλά, δημιουργικά και ευχάριστα. Μην διστάσεις να δοκιμάσεις πράγματα που δεν τα έχεις τολμήσει μέχρι τώρα. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις να διαχειριστείς καλύτερα τους πόρους σου και γενικά να οργανωθείς περισσότερο στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα στα αισθηματικά σου ξαφνικά γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Αν δεν ελέγξεις την κτητικότητά σου και θελήσεις να ασκήσεις έλεγχο και να επιβληθείς στη σχέση σου, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το παιχνίδι και να έχεις αρνητικές εξελίξεις. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σου, όπως και ο σύντροφός σου τη δική σου. Εκεί να ξέρεις ότι είναι και το κλειδί στην μεταξύ σας ισορροπία. Όσο για τις singles, θα σας απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, ξυπνώντας μέσα σας όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο μεταξύ σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, από τις 7 μέχρι τις 29, διαπραγματεύσου μια αλλαγή θέσης που προσδοκάς εδώ και καιρό, διότι οι προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούσαν σε στασιμότητα εδώ και καιρό ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές για εσένα. Τα άστρα ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, για να περάσεις τα σχέδιά σου σε συνεργάτες, που θα σε δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει μία σταδιακή βελτίωση και μπορεί μάλιστα να καταφέρεις να βάλεις κάτι στην άκρη, αν τα διαχειριστείς σοφά. Η τσέπη σου θα έρθει σε προτεραιότητα από τις 29 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο και η ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου θα είναι εφικτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον Μάιο ξεκινάει ένας νέος κύκλος δράσης και κατάκτησης για εσένα. Αυτό οφείλεται καταρχήν στον Ερμή, που θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 7 μέχρι τις 29 του μήνα και κατά δεύτερον στον Άρη, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό από τις 20 και μετά. Το ζητούμενό σου θα είναι η κοινωνική σου καταξίωση και καριέρα και, αν οργανωθείς και λειτουργήσεις σωστά, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Μπορείς τώρα να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες, διεκδικώντας έτσι την προαγωγή που στοχεύεις. Κατά τα άλλα, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και οι επαφές που θα κάνεις θα αποδειχθούν άκρως χρήσιμες. Η οικογένειά σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαραστέκεται στον αγώνα σου. Λίγη προσοχή μόνο το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σου, στις 14, γιατί μπορεί να αντιδράσεις απότομα και ανεξέλεγκτα σε πιέσεις που θα σου ασκήσουν πρόσωπα του σπιτιού ή της δουλειάς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες στη σχέση σου και να μην τα θέλεις όλα δικά σου! Αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για τη προσωπική σου ζωή και μην πληγώνεις άδικα με τη συμπεριφορά σου τον σύντροφό σου, γιατί δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Όσο για τις singles του ζωδίου, με την εύνοια που θα σας χαρίσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, η κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο. Ίσως κιόλας τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα!

Επαγγελματικές
O Μάιος σε βοηθάει να πετύχεις ευκολότερα τις επιδιώξεις σου. Το πρώτο μισό του μήνα κινήσου με ευελιξία και προσοχή, αποφεύγοντας να εκθέσεις σε κινδύνους τα συμφέροντά σου ή να παρασυρθείς σε συμφωνίες, οι οποίες δεν πληρούν τα εχέγγυα μελλοντικής επιτυχίας. Δημιούργησε μία ασπίδα προστασίας στις εξωτερικές αντιξοότητες για να μην επηρεαστεί ο δυναμισμός και η διάθεσή σου. Από εκεί και μετά όμως, θα καταφέρεις να είσαι συγκεντρωμένη, να κάνεις καινούρια σχέδια, αλλά και να διατηρήσεις το γόητρο και το καλό σου όνομα στην αγορά. Στα οικονομικά σου, παρά το δύσκολο της εποχής, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει σημαντικά. Κυρίως ενισχύει, αλλά και καλύπτει τις ανάγκες νευραλγικών τομέων της ζωής σου και παράλληλα σε βοηθάει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες, μειώνοντας αισθητά τα χρεωστικά σου υπόλοιπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον Μάιο θα σε διακατέχει μία έντονη επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό στη ζωή σου και να κάνεις αλλαγές, που εδώ και καιρό προσδοκάς. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις το βήμα, γιατί τόσο η κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, από τις 3 μέχρι τις 29, όσο και η πορεία του Ερμή από τους Διδύμους κατά το μεγαλύτερο μέρος του, θα είναι σύμμαχοί σου και πολύ εύκολα θα καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς. Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία και γρήγορα. Δυνατές ευκαιρίες για καλύτερο μέλλον θα προκύψουν μέσα από τις πολύ καλές κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και με τη μεγάλη κοινωνικότητα που θα έχεις. Οι στόχοι σου θα υλοποιηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό και εσύ η ίδια στο τέλος θα απορείς πώς τα κατάφερες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 29 του μήνα στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου χαρίσματα.

Αισθηματικές
Ευνοείσαι αστρολογικά αυτόν το μήνα και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Μην αμελήσεις όμως τον σύντροφό σου, γιατί σε έχει ανάγκη. Θα πρέπει να του συμπαρασταθείς, γιατί θα βιώσει έντονα προβλήματα με τη δουλειά του και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του. Πλησίασέ τον και δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε εσένα. Αν είσαι μόνη, να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σου ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις, εφήμερες σχέσεις και όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν.

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα τα άστρα σου φέρνουν πολλές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των αλλαγών που ονειρεύεσαι. Ο Ερμής, που θα κινείται στους Διδύμους από τις 7 μέχρι τις 29, φέρνει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον εργασιακό σου τομέα. Ευκαιρία είναι λοιπόν να ξεκινήσεις τα σχέδιά σου, που τόσον καιρό σε δυσκολεύουν και σε αγχώνουν. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Μάιος θα είναι ένας αρκετά παραγωγικός μήνας για σένα και θα μπορέσεις να κατακτήσεις τους στόχους σου μέσω των ατομικών προσπαθειών σου. Οι πρώτες ημέρες του μήνα, με τον Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους στις 7, σηματοδοτούν μία ενδιαφέρουσα μεταβολή στις καταστάσεις της καθημερινής σου ζωής. Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν τώρα θα σε ωθήσουν στην άνοδο και τη δημιουργία. Από εκεί και πέρα, και για όλον τον Μάιο, θα έχεις σύμμαχο σου τον Ήλιο από τον Ταύρο μέχρι τις 21, αλλά και τον Άρη από τις 20 και μετά, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό, για να αναπτύξεις τις ιδέες και τις θέσεις σου. Η απαίτησή σου να ενισχύσεις τη φήμη σου βρίσκει γόνιμο έδαφος στις 29, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ορίζει μία νέα εποχή για την προσωπική και κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα αντιληφθείς ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στην συμπεριφορά του συντρόφου σου, ο οποίος έχει αρχίσει να σε καταπιέζει ή προσπαθεί να σε περιορίσει και εσύ νιώθεις εγκλωβισμένη και αντιδράς παράξενα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει ότι κινείται λάθος. Όσο για τις singles του ζωδίου θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα που θα σας ανανεώσει ανεξάρτητα από τη διάρκεια που θα έχει.

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις για δουλειά, ενώ ξεκινά μια νέα εποχή, που οι αλλαγές στα επαγγελματικά δεν θα είναι κάτω από τον έλεγχό σου. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείς άμεσα και κρατήσεις χαμηλούς τόνους (ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό), αποφεύγοντας νεύρα και εντάσεις προς λάθος ανθρώπους. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποταμιεύσεις μερικά χρήματα, γιατί πολύ γρήγορα θα σου είναι άκρως απαραίτητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται πως τον Μάιο θα βρουν τις λύσεις τους πολλές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα στη ζωή σου. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, από τις 7 μέχρι τις 29, ένα αρκετά μεγάλο βάρος θα φύγει από πάνω σου και θα νιώθεις πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις με το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Ο Άρης, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 20 και ο Ήλιος, που την επόμενη ημέρα θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους, θα σε κάνουν να ανοιχτείς και να γίνεις πιο εκδηλωτική βελτιώνοντας γενικότερα τις επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επικοινωνίες, νέες γνωριμίες και κοντινά ταξίδια θα σε κρατούν σε εγρήγορση, καθώς όλα γύρω σου θα κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς και εσύ θα πρέπει να είσαι συντονισμένη ενεργητικά μαζί τους.

Αισθηματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα πρόσεχε πολύ να μην παρασυρθείς από υποσχέσεις. Από τις 3 και μετά όμως, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Κριό, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και θα πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Θα γίνεις πιο τρυφερή και πιο στοργική και θα απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνεις καινούρια πράγματα με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούριες βάσεις στη σχέση σας, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Οι singles του ζωδίου, να ξέρετε πως αυτό τον μήνα θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις, αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε σύντομα τα πρώτα σημάδια για να κινηθείτε ανάλογα.

Επαγγελματικές
Tον Μάιο στα επαγγελματικά σου πάτησε γερά στα πόδια σου και μην βασίζεσαι σε αμφίβολες συνεργασίες. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις και άρχισε να βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και αρκετό καιρό. Το πλανητικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τον πλανήτη Ερμή, ευνοεί νέα ξεκινήματα ενώ η δημιουργικότητά σου θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Μην την αφήσεις αναξιοποίητη. Σε οικονομικό επίπεδο, συναντήσεις με προέδρους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα φέρουν θετικές εξελίξεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Από τις αρχές του Μαΐου θα χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία και χαρούμενη διάθεση, καθώς ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους από τις 7 μέχρι τις 29 του μήνα και θα σε ευνοεί ιδιαίτερα. Θα κάνεις δημόσιες σχέσεις, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Επίσης, με τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό, από τις 3 και μετά, όπου κι αν βρίσκεσαι και με όποιους και αν συναναστρέφεσαι θα περνάς πολύ καλά. Στον επαγγελματικό σου χώρο θα έχεις σύμμαχο σου τον Ερμή αλλά και τον Άρη, που από τις 20 και μετά επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεσαι για να οδηγήσεις τα σχέδιά σου στην επιτυχία. Στον τομέα των προσωπικών θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο από λυκοφιλίες και σχέσεις που μέχρι τώρα δεν σε κάλυπταν, αλλά δεν είχες και την δύναμη να τις αποχωριστείς.

Αισθηματικές
Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό του μήνα. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς με τη λογική σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Όπως και να έχει όμως, να γνωρίζεις ότι η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 29 θα σου δώσει σπάνιες ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις. Αν έχεις μόνιμη σχέση, θα νιώσεις ξανά ερωτευμένη με το ταίρι σου και θα θελήσεις να το πλησιάσεις περισσότερο και να ζήσεις περισσότερα πράγματα μαζί του.

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα θα εργάζεσαι πολλές ώρες για να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, αλλά και για να διεκπεραιώσεις ζητήματα που επείγουν και θα φτάσεις σε ένα σημείο όπου θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε με την μαχητικότητα που θα σε διακρίνει, να μην έρθεις σε διαξιφισμούς με τους συνεργάτες σου και δημιουργήσεις αντιπαλότητες στο χώρο σου, επειδή θα νομίζεις ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σου. Ο Ήλιος, που θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 21, εξυπηρετεί επαγγελματικές δραστηριότητες που κυοφορούνται από καιρό, γι’ αυτό μην διστάσεις να τολμήσεις νέα εγχειρήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς ευέλικτα και διαλλακτικά. Να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μειώσεις τα λειτουργικά σου έξοδα στο ελάχιστο, γιατί ο μήνας που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ δύσκολος.

Read More

And More