Η θεία της 11χρονης δηλώνει στο TLIFE: ”Δεν μας άφησαν να δούμε το προσωπάκι της Ρενί”!

Όπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Κορινθίου, κύριος Καρλής, σήμερα στις 10 το πρωί, πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της Ρενί: ”Στις 10 έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία στο Ελαιοχώρι και στη συνέχεια το γραφείο τελετών πήρε πτώμα για να διεκπεραιώσει όλες τις διαδικασίες ώστε να γίνει η κηδεία στη Βουλγαρία”.

Το TLIFE επικοινώνησε με την μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού. Η ίδια δεν ήταν σε θέση να μας μιλήσει κι έτσι μας έδωσε τη θεία της Ρενί. ”Σήμερα έφεραν το κοριτσάκι μας στην Εκκλησία, το διαβάσαμε και το πήγαν πάλι στη Καλαμάτα για να μεταφερθεί στη Βουλγαρία. Παίρνει χρόνο να φτιάξουν τα χαρτιά και έτσι το κορμάκι της θα μεταφερθεί ή την Παρασκευή ή το Σάββατο. Πονάμε πολύ. Η μητέρα της είναι πολύ χάλια. Δεν μπορεί να μιλήσει. Στην ακολουθία ήρθαν όλοι οι συγχωριανοί και μας βοήθησαν”, δηλώνει.

Όλο το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος. Η οικογένεια όμως έχει ένα μεγάλο παράπονο. Δεν μπόρεσαν να δουν το κορμάκι της 11χρονης Ρενί. ”Δεν είδαμε ούτε το πρόσωπό της. Δεν άφησαν να ανοίξουμε το φέρετρο. Υπήρχε εντολή να μην ανοιχτεί. Δεν είδαμε το κοριτσάκι μας πώς είναι. Δεν ξέρουμε πού είναι χτυπημένο αν είναι κακοποιημένο, τίποτα”.

Το γεγονός ότι δεν κατάφεραν ούτε τη μέρα της αναγνώρισης να δουν το παιδί σοκάρει. ”Όταν πήγαμε στη Τρίπολη για την αναγνώριση, κάτσαμε μέχρι τις 4 στο νοσοκομείο. Μας είπαν να περιμένουμε. Η αστυνομία μας προειδοποίησε ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ δυνατοί γιατί το κοριτσάκι ήταν χτυπημένο. Ήθελε μεγάλη αντοχή για να την δούμε. Άργησαν να την φέρουν κι εμείς από τη λύπη και τα χάπια καταρρεύσαμε. Μετά έδωσαν και την εντολή και έτσι δεν είδαμε το κοριτσάκι μας ποτέ”, δηλώνει με απόγνωση η θεία της Ρενί.

Κανείς από την οικογένεια δεν μπόρεσε να δει το κορίτσι. Τώρα όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τη μεταφορά της στη Βουλγαρία.

Read More

And More