Νάντια Μπουλέ: Το album των διακοπών της στη Μονεμβασιά! Φωτογραφίες

Στο πιο γραφικό μέρος της Λακωνίας, τον Βράχο της Μονεμβασιάς βρήκε ο νέος χρόνος τη Νάντια Μπουλέ. Η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Πελοπόννησο λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα.

Η Νάντια Μπουλέ δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τα μαγευτικά τοπία της περιοχής αλλά και οι στιγμές χαλάρωσης μπροστά στο τζάκι κατέκλυσαν το προφίλ της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μαζί με την παρέα της αποχαιρέτησε το 2014 στη Μονεμβασιά και με μία φωτογραφία της παγωμένης αλλά ήρεμης θάλασσας του χειμώνα και τα λόγια του Αμερικανού φιλόσοφου Χένρι Ντέιβιντ Θορώ, έστειλε από εκεί τις ευχές της για το νέο έτος.

“Η ζωη μεσα μας μοιαζει με το νερο του ποταμου. Μπορει φετος να φουσκωσει περισσοτερο απο καθε αλλη φορα και να πλημμυρισει τα υψιπεδα που εχει ξερανει ο ηλιος. Μπορει αυτη να ειναι η πολυταραχη χρονια μας, η χρονια εκεινη που θα πνιξει ολους μας τους νεροποντικες’ εγράψε η Νάντια Μπουλέ σχολιάζοντας την παραπάνω φωτογραφία, την πρώτη που μοιράστηκε το 2015 μέσω Instagram.

Read More

And More