Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον σωματοφύλακά της η Britney!

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται για ακόμη μια φορά η γνωστή τραγουδίστρια Britney Spears μετά από αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σωματοφύλακάς της. Ο Fernando Flores κατηγορεί την σταρ για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως η λαμπερή τραγουδίστρια εμφανιζόταν επανειλημμένως γυμνή ή έκανε σεξ μπροστά του. Ενώ, αποκαλύπτει πως του προκάλεσε συναισθηματικό άγχος με το να καυγαδίζει έντονα με τον φίλο της μπροστά στα δύο παιδιά της και να τον βρίζει για να τις φέρει αναψυκτικά.

Σύμφωνα με η δικογραφία που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Flores ξεκίνησε να εργάζεται για την τραγουδίστρια το Φεβρουάριο του 2010. Υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια “του ρίχτηκε επανειλημμένως”, τον καλούσε στο υπνοδωμάτιό της και γδυνόταν και “επιδιδόταν σε διάφορες σεξουαλικές δραστηριότητες” μπροστά του.

Από την άλλη πλευρά, μιλώντας στο Associated Press, ο δικηγόρος της Britney Spears αρνείται τις κατηγορίες, χαρακτιρίζοντάς τες αναληθείς. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει πως ο πρώην σωματοφύλακας της Britney διαδίδει αυτές τις κατηγορίες για να βγάλει χρήματα.

Ακόμη, στην επίσημη ιστοσελίδα της γνωστής τραγουδίστριας αναφέρεται ότι πρόκειται για μια ακόμη νομική υπόθεση, μέσα από την οποία κάποιος προσπαθεί να επωφεληθεί από την οικογένεια Spears και να γίνει γνωστός μέσα από ένα σκάνδαλο…

Read More

And More