Τι …γεύση μας άφησε το πρώτο σερβίρισμα των μεσημεριανάδικων !

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε ,δεν ξέρω αν το …μυριστήκατε αλλά όλες οι τηλε-μεσημεριανατζούδες βρίσκονται απο σήμερα και πάλι στις επάλξεις ! Ναι, το τηλε-κουτσομπολιό σε όλες του τις διαστάσεις είναι και πάλι κοντά μας !

Δεν ξέρω αν σας έλειψε, – προσωπικά εμένα καθόλου … – αλλά το τηλε-κουτσομπολιό έκανε σήμερα πρεμιέρα με …δόξα και τιμή ! Ολες οι τηλε-κουτσομπόλες με φρεσκοβαμμένη την …ρίζα ,έπεσαν στην μάχη για την τηλεθέαση και κάτι μου λέει, πως μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα μείνει …εξτένσιον για εξτένσιον στην θέση του και …μπούκλα για μπούκλα !

Για το χατίρι της AGB ; Είναι κάτι παραπάνω απο βέβαιο πως θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο ξεμάλλιασμα και μάλιστα ; Σε διακαναλική μετάδοση ! Πως είμαι τόσο σίγουρη ; Απλούστατα, αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο στον μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης ! Ξεμάλλιασμα προκειμένου να βγουν στον αέρα ειδήσεις τραβηγμένες απο τα μαλλιά και αποκλειστικά; Χιλιοειπωμένα, τουλάχιστον !

Ελα μωρέ… Ποιος δίνει σημασία σε όλα αυτά ; Λεπτομέρειες θα μου πείτε… Και εγώ σας απαντώ πως δίκιο έχετε, απλά δεν αντέχω να ξανά ζήσω την εκδίκηση του …οξυζενέ και μάλιστα ; Με άλλοθι την κρίση !

Οσο για το τι κατάλαβα απο την σημερινή μέρα πρεμιέρας για τα μεσημεριανάδικα ; Πως όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν ! Μωρέ η τηλεοπτική αυλαία άνοιξε και μου φάνηκε σαν να …μην πέρασε μια μέρα ! Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια…

Η΄ μάλλον για να ακριβολογώ άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ! Μπορεί τα σκηνικά να άλλαξαν, τα γραφικά να άλλαξαν , να άλλαξαν κομματάκι και τα τηλεοπτικά παρεάκια ,όμως, κατ ΄ουσίαν τίποτα δεν άλλαξε !

Μία απο τα ίδια μας σερβίρισαν τα κανάλια… Τόσο τα ίδια που νιώθω να ζω την μέρα της …Μαρμότας ! Για να μην με πείτε και …κακό άνθρωπο και …περίεργο, έχω να σας πω, πως ναι μέσα σε όλη αυτή την τηλε-μιζέρια, μου άρεσε και κάτι !

Ποιο ήταν αυτό; Το νέο στήσιμο του “Super Star” ! Ναι, μου άρεσε που η Χριστίνα Λαμπίρη ξέφυγε απο την λογική του πάνελ …Νισάφι πια και με αυτά τα πάνελ… Πανελιάσαμε οι άνθρωποι ! Μου άρεσε επίσης που η εκπομπή απέκτησε και πιο γρήγορους ρυθμούς, με την εναλλαγή των θεμάτων να είναι συνεχής, με αποτέλεσμα να μην κολλάμε μία ώρα σε ένα θέμα, μόνο και μόνο για να περνά ο τηλεοπτικός χρόνος …άκοπα και αβασάνιστα.

Και μου άρεσε και το καινούργιο πλατό της …Ηταν και προσεγμένο και φροντισμένο με μεράκι, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες χρονιές που έμοιαζε να έχει στηθεί τρελά στο …πόδι. Τύπου πέρασε κάποιος κουβαλούσε ένα τραπέζι με πέντε καρέκλες τις άφησε στο πλατό για να μην του πέσουν τα …νεφρά κι έφυγε !

Το καλό να λέγεται !…

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα, στο στρατόπεδο του “Κους-Κους” ,καλή πολύ καλή ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και εμφανώς ανανεωμένη και ξεκούραστη ,όπως επίσης καλή βρήκα και την επιστροφή του …ασώτου Δημήτρη Παπανώτα στην παρέα τους !

Βλέπετε, ο Δημήτρης ξέρει να μιλάει και το κυριότερο ; Ξέρει να διαφωνεί ! Κατά τα άλλα; Ολα ήταν κλασικά και εντελώς …εικονογραφημένα στο “Κους-Κους” ! Τόσο που ούτε ένα …βάψιμο στο πλατό δεν έριξαν ,ούτε μία …ρουμπρίκα δεν άλλαξαν οι τηλε-άνθρωποι της Κάντζας ενόψει πρεμιέρας !

Μάλλον θα σκέφτηκαν δεν είναι καιροί για …έξοδα και έτσι είπαν να μην το κουράσουν παραπάνω το θεματάκι του “Κους-Κους” ! Αλλωστε, μεταξύ μας, δεν περιμένουν να γίνει και η τρελή διαφορά στο πρόγραμμά τους απο το “Κους-Κους”. Μιλάμε για ένα πρόγραμμα συμπαθητικών απλώς επιδόσεων, απο το οποίο δεν βγαίνουν τρελά κερδισμένοι, δεν βγαίνουν ,όμως, και χαμένοι.

Πως το έλεγε ο παππούς μου ; Ισα βάρκα ,ίσα νερά !

Αυτά για την ώρα και άντε και …καλή χρονιά να έχουμε και καλά κουράγια !

Read More

And More