Γιώργος Σαμαράς: Οι δύσκολες ώρες, μετά το θάνατο του παππού του και η βράβευση από τον μικρό Τζέι

Γεμάτος συγκίνηση παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του μικρού Τζέι ο Γιώργος Σαμαράς, το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα και παρά τις δύσκολες ώρες μετά το θάνατο του παππού του, βρέθηκε στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

“Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πω. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί εδώ ο Τζέι. Είναι σημαντικό για μένα”, είπε ο Γιώργος Σαμαράς συγκινημένος… Ενώ στις δηλώσεις που ακολούθησαν στους δημοσιογράφους φανερά καταβεβλημένος είπε: “Περνάω δύσκολα, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι εδώ για τον Τζέι. Δεν ήρθα ούτε για ο βραβείο, ούτε για τίποτα άλλο, μόνο για τον Τζέι. Μόνο για να δω το χαμόγελο αυτού του παιδιού άξιζε το ταξίδι που έκανα”.
O Τζέι ,που πάσχει από σύνδρομο Down και όλοι τον θυμόμαστε όταν είχε μπει στην αγκαλιά του Σαμαρά και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα της Σέλτικ, δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά και ήρθε από την Ιρλανδία στην Ελλάδα, μόνο για τη βράβευση.
Όσον αφορά τώρα στον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος, όταν τον ρώτησαν για το χαμό του παππού του είπε: “Δε θέλω να μιλήσω για αυτό πραγματικά. Δεν είναι και το καλύτερο που περνάω αυτή τη στιγμή. Και μη με πιέζετε γιατί δε νιώθω καλά”.
Ενώ, για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή και το χωρισμό με την Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: “Είμαι 30 χρονών, δεν έχω βγει ποτέ να μιλήσω για το οτιδήποτε και δε θα το κάνω ποτέ. Σέβομαι τους ανθρώπους. Αγάπη παιδιά!”

Read More

And More