Βίκυ Σταυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για το σοβαρό ατύχημα της και επιστρέφει σε ρόλο “Προξενήτρας”!

Η Βίκυ Σταυροπούλου χαμογελά ξανά και μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στη Σίφνο και τα βουνά από “τύψεις” (όπως λέει και η ίδια “είναι εργοστάσιο ενοχών”) πως θα πάει πίσω τους συνεργάτες της, επιστρέφει δυναμικά στο θεατρικό σανίδι.

Η τηλεοπτική Μοσχούλα αφήνει για λίγο το “Κάτω Παρτάλι” και έρχεται στο θέατρο “Αλίκη” ως… “Ντόλλυ, η προξενήτρα”! Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και έχοντας στο πλευρό της ταλαντούχους ηθοποιούς (Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ρένια Λουιζίδου) ετοιμάζεται για μια πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα.
Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της παράστασης και συνάντησε τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους δημιουργούς, λίγο πριν την πρεμιέρα.
Μιλώντας μάλιστα στις κάμερες για το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το “Κάτω Παρτάλι” στη Σίφνο είπε: “Δεν μου είχε συμβεί ποτέ τίποτα, δεν είχα πάθει ούτε γρατζουνιά. Και ξαφνικά βρέθηκα με γύψο για έξι εβδομάδες”, είπε και συμπλήρωσε: “Ήμασταν στη Σίφνο για γυρίσματα, πήγα να κατέβω ένα μεγάλο σκαλί στα σοκάκια με τακούνι, γύρισε το πόδι μου, έφερα αντίσταση για να μην πέσω και έπαθα κάταγμα και έπρεπε να μείνω ακίνητη στο κρεβάτι”.

Το έργο του Θόρντον Ουάιλντερ “Ντόλλυ, η προξενήτρα” έρχεται στο θέατρο Αλίκη, σε μετάφραση Θοδωρή Πετρόπουλου, σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, σκηνικά Αθανασίας Σμαραγδή, κοστούμια Ηλένιας Δουλαδίρη και Παναγιώτη Λαμπριανίδη, μουσική επιμέλεια Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και έναν λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιάννη Σαρακατσάνη, Γιώργο Ψυχογιό, Σταύρο Σβήγκο, Αλεξάνδρα Ούστα, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Αχιλλέα Σκεύη και η Ρένια Λουιζίδου. Μαζί τους οι: Νατάσσα Κοτσοβού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Γιώργος Δεπάστας.

Δες φωτογραφίες:

Ρένια Λουιζίδου, Βίκυ Σταυροπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Βίκυ Σταυροπούλου

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Στη συνέντευξη Τύπου της… Προξενήτρας!

Read More

And More