Οι δηλώσεις του Γιώργου Λεβέντη για Χούκλη και Θρασκιά !

Σιγά μην έχαναν την ευκαιρία οι τηλεοπτικές κάμερες και δεν έστηναν χθες …καρτέρι στην κριτική επιτροπή του “X-Factor” που έφευγε για Νέα Υόρκη. Αυτή την φορά σε στενή πολιορκία από την κάμερα του “Μπλα-Μπλα” , βρέθηκε ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ,Γιώργος Λεβέντης ,ο οποίος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα σχέδια που έχει ο σταθμός όσο αφορά και στην Μαρία Χούκλη ,αλλά και στην Ράνια Θρασκιά.

Είπε για την Μαρία Χούκλη :

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που η Μαρία Χούκλη είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Τη βρίσκω πάρα πολύ δυναμικό πρόσωπο. Έχει μια ψυχραιμία, μια σοβαρότητα και ένα κύρος. Μας ταιριάζει τώρα, για αυτή την εποχή. Το δελτίο μας θα έχει ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει με αυτό που κάνουμε. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε talkshow, θέλουμε ένα σοβαρό δελτίο ειδήσεων».

Είπε για την Ράνια Θρασκιά :

«Συζητάμε τα πάντα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη Ράνια. Συζητάμε να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα» Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Λεβέντης απαντά «Θα δούμε, θα δούμε. Μην ξεχνάτε ότι δε βοηθά η οικονομική κρίση. Θα δούμε τι θα γίνει».

Read More

And More