Βάσω Κολλιδά: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Φωτογραφίες

Από το μαιευτήριο βγήκε σήμερα (Τρίτη) η Βάσω Κολλιδά. Η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο γέννησε την Κυριακή ένα υγιέστατο αγοράκι και επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη.

Ο μικρός γεννήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και ήδη έχει ξετρελάνει την μητέρα του που δεν σταματά να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες του. Η Βάσω έχει ρυθμίσει μάλιστα και όλες τις λεπτομέρειες για το παιδικό δωμάτιο και την άφιξη του μπέμπη στο σπίτι.
Το ζευγάρι (που παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό στο Δημαρχείο) είναι ιδιαίτερα χαρούμενο και περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Όσο για το θρησκευτικό γάμο, αυτός θα γίνει μαζί με τη βάφτιση, το επόμενο καλοκαίρι στην Πάρο.

Α! Και αν σου κάνει εντύπωση η τέλεια σιλουέτα της Βάσως κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, μάθε ότι η παρουσιάστρια πήρε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τόσα κιλά όσα χρειαζόταν το μωρό και μέχρι και τον πέμπτο μήνα διακρίναμε μόνο την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της.
Έτσι, σίγουρα εκείνη ανήκει στις γυναίκες που δεν θέλουν μετά τη γέννα πολύ προσπάθεια για να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης!
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More