” Honeymoon … στο σπίτι σας!!! “

Πόσο πολύ αλλάζει η σχέση του ζευγαριού χωρίς τα παιδιά!!! Το ζω αυτές τις μέρες πολύ έντονα. Στείλαμε τα πιτσιρίκια στο εξοχικό του παππού και της γιαγιάς. Ήθελαν σαν τρελά να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό. Τα κανακεύουν περισσότερο από μας, τους κάνουν όλα τα χατίρια και κάθονται υπομονετικά όλο το απόγευμα στην πλατεία του χωριού μέχρι να τελειώσουν το παιχνίδι τους!!!

Αντίθετα εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να μείνουμε ” ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ” για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια. Έχουμε αρκετές φορές ταξιδέψει οι δύο μας αλλά μόνοι στο σπίτι ποτέ!!!

Τα πάντα είναι αλλιώτικα. Ένα honeymoon μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Έτσι το βλέπω. Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες ιδέες για να το κάνετε κι εσείς, εφόσον είστε παντρεμένοι και δεν έχετε την ευκαιρία να πάτε διακοπές.

Δεν χρειάζεται να μπείτε σε πολλά έξοδα για να νιώσετε καλά. Κάντε απλώς διαφορετικά πράγματα απ΄ ότι συνηθίζετε και δείτε τη μαγεία που κρύβεται σε αυτά.

Ξεκινήστε τον σπιτικό σας … μήνα του μέλιτος από το πρωινό ξύπνημα! Για παράδειγμα πάρτε το πρωινό σας στο κρεβάτι ή στο μπαλκόνι. Εγώ συχνά φεύγω το πρωί για τη δουλειά με έναν καφέ. Αυτές τις μέρες, ετοίμασα ζεστό ψωμάκι με βούτυρο, μαρμελάδα, μέλι και κίτρινο τυρί. Αύριο σκέφτομαι να αγοράσω από το φούρνο ζεστά κρουασάν. Αυτό το ψωμάκι με τη μαρμελάδα στο κρεβάτι, μέσα στο ήσυχο σπίτι, αγκαλιά με το σύντροφό μου, ήταν αυτό το κάτι που μου έφτιαξε τη μέρα.

Κάντε το ίδιο και το βράδυ. Βγείτε έξω!!! Έτσι όπως τον πρώτο καιρό. Τα κλαμπάκια με τη δυνατή μουσική δεν μας αρέσουν. Έχουμε πια μεγαλώσει και δεν απολαμβάνουμε μέρη που είμαστε υποχρεωμένοι να ουρλιάζουμε για να ανταλλάξουμε μια κουβέντα. Κι όμως αποφασίσαμε να πάμε το βράδυ σε ένα beach bar. Η θάλασσα, τα φώτα, το αλκοόλ και η δυνατή μουσική έχουν έναν ερωτισμό. Όλα είναι το μυαλό. Οι σχέσεις θέλουν ερεθίσματα για να μείνουν ζωντανές. Έχω μια προσμονή για το βράδυ!!! Ο χρόνος γυρνά νοερά πίσω… Μια απλή νυχτερινή έξοδος είναι αρκετή για να με ενθουσιάσει.

Ακόμη μπορείτε να αλλάξετε κάτι στον τρόπο που ντύνεστε ή μακιγιάρεστε. Εγώ για παράδειγμα, έβαλα πρωί πρωί κατακόκκινο κραγιόν, πράγμα που αποφεύγω γιατί σκληραίνει το πρόσωπο. Τόνισα με μαύρη μάσκαρα τις βλεφαρίδες μου και έπιασα τα μαλλιά μου ένα χαμηλό σπανιόλικο κότσο. Φόρεσα μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια και « ισορρόπησα » το look με τζίν και μια απλή λευκή μπλούζα. Σε περίπτωση που επιλέξετε μια υπερβολή στο make up και το hair styling προσέξτε πολύ . Το ντύσιιμό σας πρέπει να είναι απλό! Αυτό το ασυνήθιστο για μένα styling, με έκανε να νιώσω όμορφη και ξεχωριστή. Τολμήστε λοιπόν μια προσωρινή αλλαγή.

Τολμήστε γενικότερα. Αφεθείτε γι αυτές τις λίγες εκτός προγράμματος ημέρες, να ζήσετε μια τρέλα. Μείνετε μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι, ανακαλύψτε μια άγνωστη γωνιά της πόλης σας, δείτε το ηλιοβασίλεμα σε ένα μέρος που αγαπάτε.

Όλα είναι στο μυαλό. Είναι στο χέρι μας να είμαστε ευτυχισμένοι. Αρκεί να το αποφασίσουμε.

Σας φιλώ γλυκά. Να περάσετε καλά. Και να θυμάστε ότι ένα σ΄ αγαπώ και ένα χαμόγελο δεν κοστίζει τίποτα άλλα δίνει πολύ χαρά στους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Πείτε το τώρα. Μόλις κλείσετε τον υπολογιστή…

Τατιάνα

And More