Ο “ωραίος Βλάσης” από το ”Κάτω παρτάλι” αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του!

Από «άγριο παιδί» που ήταν, σήμερα -μέσα από το πιο επιτυχημένο σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στην Ελλάδα- ο Σταύρος Σβήγγος ενσαρκώνει έναν ερωτευμένο επαρχιώτη και αναδεικνύεται ταυτόχρονα σε νέο και αναγνωρίσιμο ζεν πρεμιέ. Ο «ωραίος Βλάσης» από το «Κάτω Παρτάλι» του Mega, μέσα από τη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου και , αποδεικνύει ότι είναι και ένας πολύ ενδιαφέρων τύπος.

Αν δεν έπαιζες τον ρόλο του Βλάση, ιδανικά ποιον χαρακτήρα θα ήθελες να ενσαρκώσεις στο «Κάτω Παρτάλι»;
Ωχ, αυτή είναι πολύ δύσκολη ερώτηση! Του Διαμαντή. Μπα, όχι. Του Τσιμιτσέλη, επίσης όχι, γιατί ο Γιάννης είναι μόνο ένας και κανένας δεν θα μπορούσε να έπαιζε τον Κωνσταντίνο. Όπως, επίσης δεν θα μπορούσα να κάνω και τον ρόλο του Θανάση. Ο Καλφαγιάννης είναι δυο μέτρα παιδί, άντρακλας. Εγώ είμαι μισή κοψιά μπροστά του! (γελάει) Νομίζω, ότι θα έπαιζα τον ρόλο του Μανώλη. Αλλά, αυτό είναι το χειρότερό μου. Όταν μου λένε, διάλεξε ποιον απ’ όλους τους ρόλους θέλεις, δεν μπορώ, δυσκολεύομαι. Τους θέλω όλους!

Γενικά στη ζωή σου δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις;
Ναι, πολύ. Δεν μου είναι εύκολο. Θέλω να τα έχω με όλους καλά και να τα έχω όλα. Γίνεται; (γελάει).

Όχι, γιατί στη ζωή δεν κρατάμε πάντα τις ισορροπίες.
Σωστά! Αλλά την ισορροπία δεν τη φτιάχνει ένας, εξαρτάται κι απ’ τους άλλους. Πάντως όταν έχω να επιλέξω, τότε με πιάνουν ανασφάλειες.

Ο Βλάσης είναι ερωτευμένος με τη Μυρτώ (σ.σ. Βασιλική Τρουφάκου) η οποία έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο (σ.σ. Γιάννη Τσιμιτσέλη) και τη διεκδικεί. Εσύ βρέθηκες ποτέ σε ανάλογη θέση στη ζωή σου;

Εννοείς να διεκδίκησα κάποια που ήταν σε σχέση; Ας πούμε, ναι! Μου έτυχε κι αυτό…

Επομένως υπήρξες το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση;
Με τον τρόπο που στο εξηγώ, ναι.

Έχεις κάνεις τα πάντα για έναν έρωτα;
Έχω κάνει πολλά… Όμως πια δεν θα τα έκανα. Δεν μιλάω για υλικά, όσο για συναισθηματικά.

Γιατί δεν θα το έκανες πια; Φοβάσαι τον πόνο;
Όχι γι’ αυτό. Όσο μεγαλώνω, δεν παίρνω τον έρωτα στα σοβαρά. Είναι πιο αστείος από τη σοβαρότητα που του δίνουμε.

Επειδή ο κάθε έρωτας έχει ημερομηνία λήξης;

Δεν ξέρω. Πάντως το υποστηρίζω γιατί, άσχετα αν έχεις πέσει στα πατώματα, αν έχεις κλάψει, αν έχεις πληγωθεί, μετά γυρίζεις πίσω, τα βλέπεις και γελάς. Γι’ αυτό είναι αστείος. Επομένως, ο έρωτας δεν είναι το σοβαρότερο πρόβλημα στη ζωή μας. Αν δεν έχεις αγαπήσει τον εαυτό σου, δεν είσαι εσωτερικά καλά, δεν μπορείς να είσαι καλά με κανέναν. Χάσαμε το ποιοι ακριβώς είμαστε. Εκείνη την ώρα, τα βλέπεις όλα τόσο σοβαρά, τόσο μεγεθυμένα, που λες «δεν μπορεί, αυτό ήταν!». Όχι, δεν είναι έτσι. Αυτά που μας φτάνουν εκτός ορίων στον έρωτα, είναι οι εγωισμοί μας, οι θυμοί μας, οι προσδοκίες μας, οι φιλοδοξίες και οι επενδύσεις που κάναμε στο άλλο πρόσωπο.

Έχασες ποτέ τον εαυτό σου συναισθηματικά;

Ναι, βέβαια.

Το μετάνιωσες;
Καθόλου. Γενικά, δεν μετανιώνω. Δεν μπορώ να με πάρω τόσο πολύ στα σοβαρά για να πω ότι μετάνιωσα.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί

Read More

And More