Σμ. Καρύδη: ”Μπορεί και να μην κάνω ποτέ παιδί”!

Η Σμαράγδα Καρύδη δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown, όπου και αποκαλύπτει που θα τη δούμε την φετινή σεζόν.”Από το Πάσχα είχα αποφασίσει να μην κάνω θέατρο αυτό το χειμώνα, μετά από εννέα χρόνια συνεχούς δουλειάς. Ήθελα να ξεκουραστώ, να έχω τα βράδια μου ελεύθερα, να κάνω πράγματα που αγαπώ, να δω ανθρώπους που είχα χάσει. Θα κάνω μόνο μια ταινία σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα με συμπρωταγωνιστή μου τον Φάνη Μουρατίδη”, δηλώνει η Σμαράγδα.

Και συνεχίζει: ”Για την τηλεόραση, δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει αυτό που είχα κανονίσει να κάνω, είναι όλα στον αέρα, τίποτα δεν είναι οριστικό. Φέτος επικρατεί παντού το φαίνόμενο εκεί που πας να κλείσεις κάτι αυτόματα να ξεκλείνεται, γιατί τα κανάλια έχουν πανικοβληθεί βλέποντας τα έσοδά τους συνεχώς να μειώνονται”.

Η ίδια δεν θέλει να μιλάει για τις αμοιβές της, ωστόσο πιστεύει πως το κασέ της θα πέσει λόγω της γενικότερης κατάστασης. Πώς αισθάνεται που φέτος θα λείπει από το πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη; ”Ο Θοδωρής θα μου λείψει φέτος ως συνεργάτης στο θέατρο, αλλά ως παρουσία δεν θα μου λείπει, θα τον βλέπω. Χρειαζόμουν απόσταση από το θέατρο, όχι από τον Θοδωρή”, απαντά.

Αυτή τη περίοδο δηλώνει πολύ ευτυχισμένη. Πώς της φαίνεται όμως το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί; ”Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Μπορεί να μην κάνω και ποτέ παιδί, δεν τρέχει και τίποτα, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θα κάνουν παιδιά και οικογένειες. Εγώ τώρα αυτή την ανάγκη δεν την έχω”, τονίζει.

Read More

And More