Γνώρισε καλύτερα την… “Iffet”!

Η Ντενίζ Τσακίρ η πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 «Iffet» έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Γεννημένη το 1983 στην Αγκυρα, η γοητευτική ηθοποιός ήξερε από μικρή πως θα με την υποκριτική. Ετσι, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της ξεκινά σπουδές θεατρολογίας και υποκριτικής στο Πανεπιστήμιο της Αγκυρας. Η σύγκρουση με τους γονείς της έρχεται λίγα χρόνια αργότερα, όταν μετά το τέλος των σπουδών της τους ανακοινώνει πως μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Η ίδια έχει δηλώσει. «Ημουν μικρή. Είχα πάει με τον παππού στο θέατρο και στη συνέχεια εμπνεύστηκα από τον ρόλο και αποφάσισα πως θέλω να γίνω ηθοποιός. Το αστείο στην υπόθεση είναι πως η ηρωίδα της παράστασης είχε το όνομα Nτενίζ».

Η πρώτη εμφάνισή της στην τηλεόραση έγινε το 2004. Eχει δανείσει τη φωνή της σε μεταγλωττισμένες ταινίες (όπως το «Iron Man» και το «Kung Fu Panda»), ενώ ασχολείται και με το τραγούδι. Το 2009 κυκλοφόρησε ένα CD με ερωτικά τραγούδια από τα έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Οταν οι παραγωγοί του «Iffet» την κάλεσαν να παίξει τον ομώνυμο ρόλο στα τέλη του 2010, είχε πολλούς ενδοιασμούς.

Πείστηκε, και η δραματική σειρά που βασίζεται στην κλισέ αντίθεση πλούσιων – φτωχών με φόντο τη συντηρητική Τουρκία ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της, Ιμπραΐμ Τσελικόλ, και ο δεσμός τους εξελισσόταν παράλληλα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Οταν τα δημοσιεύματα άρχισαν να μιλούν για ειδύλλιο και ξεκίνησε το κυνηγητό από τους φωτορεπόρτερ, η Τσακίρ, αν και αρχικά αντέδρασε, στη συνέχεια επιβεβαίωσε σιβυλλικά τη σχέση της δηλώνοντας: «Είμαστε μαζί, όμως προτιμώ να μη μιλώ για την προσωπική μου ζωή».

Το ζευγάρι προχώρησε σε συγκατοίκηση κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα happy end. Ομως μετά την ολοκλήρωση του «Iffet» ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο Τσελικόλ δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε στην καριέρα του σε αντίθεση με την Τσακίρ στην οποία πρωτάθηκε ο ρόλος της Σαχ Σουλτάνας, αδελφής του Σουλεϊμάν στον τρίτο κύκλο της σειράς εποχής.

Φήμες για ειδύλιο μεταξύ της Τσακίρ και του Εργκέντζ διαψεύστηκε κατηγορηματικά και από τους δυο όμως το όλο θέμα δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στη σχέση της ηθοποιού με τον Τσελικόλ ο οποίος έφυγε από το σπίτι τους. Εδώ και μερικούς μήνες Τσακίρ και Τσελικόλ είναι και πάλι μαζί ωστόσο αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Read More

And More