Ποιον όρισε για διάδοχό του στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς;

Το ότι ο Νίκος Μουτσινάς εγκαταλείπει το “Δέστε τους” το ξέρετε… Το ότι ο Νίκος Μουτσινάς από Σεπτέμβρη δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha επίσης… Εκείνο ίσως που να μην γνωρίζετε, είναι το γεγονός ότι ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός φρόντισε να… “αποκαταστήσει” λίγο πριν φύγει και το κανάλι, αλλά και την εκπομπή.

Πως το κατάφερε αυτό; Ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν μας το κουνήσει το μαντήλι, φρόντισε ο ίδιος να ορίσει τον διάδοχό του, τον αντικαταστάτη του στην εκπομπή. Οσο για το ποιος είναι ο τυχερός; Ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ξανά σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος σε σχέση με το “Πρωινό Mou” και την φυγή του από το τιμόνι της εκπομπής την νέα σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς πήρε το λόγο και αποφάσισε ο ίδιος να προχωρήσει σε… τηλε-συνοικέσιο. Τι ακριβώς είπε;

«Ζορίστηκε λίγο φέτος ο Πέτρος. Δεν λέω για τα νούμερα, ήταν μια χαρά. Μπορώ να αντιληφτώ πως πιέστηκε, όταν έκανε την βραδινή εκπομπή ήταν όλοι μαζί του, ενώ στο πρωινό είχε τον μισό κόσμο απέναντί του», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς και έσπευσε να συμπληρώσει:

«Εγώ θεωρώ ότι μια εκπομπή σαν αυτή που κάνουμε αφού θα φύγω κιόλας θα του πήγαινε πάρα πολύ. Γιατί είναι στο στυλ του, θα μπορούσε να μιλάει χαλαρά, να λέει αυτά που θέλει, να μην έχει τα γυναικεία θέματα να συμμετέχει – γιατί είναι πολύ δύσκολα τα γυναικεία θέματα – μόνο γυναίκα μπορεί να τα κάνει. Εμείς εδώ δεν κάνουμε γκόσιπ κι όλα καλά».

Read More

And More