Ξεχωριστά δώρα για εκείνον…

Έχετε επέτειο; Έχει τα γενέθλιά του; Γιορτάζει; Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να του κάνεις ένα δώρο. Πάντα όμως αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα. Τι δώρο να του πάρεις; Έχεις βαρεθεί πια τα τετριμμένα, μπλούζες, ρολόγια, γραβάτες, πορτοφόλια κτλ. Το TLIFE με την βοήθεια του Internet έχει να σου προτείνει κάποια ξεχωριστά δώρα που θα κάνουν τον εκλεκτό της καρδιάς σου να σε θυμάται για πάντα…

Ιππασία για δύο!

Μέχρι τώρα ακούς συνέχεια τον καλό σου να μιλάει για ”άλογα”. Φυσικά εννοεί τους ίππους του αυτοκινήτου του. Δεν θα ήταν όμως καθόλου κακή ιδέα να του δείξεις πώς είναι να ”οδηγείς” ένα άλογο. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα σε τοποθεσίες που ποικίλλουν όπως πχ η Πάρνηθα, όπου μπορείς μαζί με το καλό σου να ιππεύσετε υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτή για 2 με 3 ώρες στην τιμή των 140Ε. Μια ιδέα μπορείς να πάρεις στο site dreamdays.gr. Η γοητεία που έχει να ιππεύεις ένα μεγάλο άλογο σε μία καταπράσινη διαδρομή δίπλα-δίπλα με τον καλό σου δεν περιγράφεται και είναι σίγουρο πως θα σας συναρπάσει και τους δύο.

Τηλεκατευθυνόμενο!

Μπορεί να σου ακούγεται χαζό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ πως οι άντρες παραμένουν για πάντα παιδιά. Φυσικά δεν μιλάμε για οποιοδήποτε τηλεκατευθυνόμενο. Σου προτείνουμε το heli mission που όταν το δει αρχικά θα νομίζει ότι του πήρες ένα φουτουριστικό τηλεκατευθυνόμενο φορτηγάκι. Φαντάσου όμως την έκπληξη που θα σχηματιστεί στο πρόσωπό του όταν η μία πόρτα του φορτηγού ανοίξει κι από μέσα εμφανιστεί ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο. Δύο σε ένα δηλαδή. Τότε θα δεις τον ενθουσιασμό του μικρού παιδιού που κρύβει μέσα του κι αμέσως θα σε αποθεώσει. Άσε που θα αρχίζει να κοκορεύεται και στους φίλους του για το πόσο διαμάντι είσαι. Το προιόν μπορείς να το βρείς εύκολα στο site ouaou.gr όπου κοστίζει 83.95Ε.
Δως του το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής του!

Η σοκολάτα μπορεί να είναι κάτι το συνηθισμένο αλλά μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο. Ο καιρός που γράφαμε αφιερώσεις πάνω στο περιτύλιγμα της σοκολάτας πέρασε. Πλέον μπορείς να τυπώνεις το δικό σου μήνυμα αγάπης, πάνω στη σοκολάτα! Όπως είδαμε στο site days4u.gr κοστίζει περίπου 25Ε και σίγουρα μια τέτοια χειρονομία θα τον συγκινήσει.
Καρτ!
Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, ενθουσιάζεται στην ιδέα του καρτ. Μία από τις πιο καλά οργανωμένες πίστες βρίσκεται στον Ασπρόπυργο και παρεχει μία μοναδική προσφορά. Το
Ασημένιο Πακέτο. Χάρισε στον καλό σου μέσω του days4you.gr την απόλαυση μιας 45λεπτης οδήγησης μόνο με 35Ε. Η αδρεναλίνη του θα ανέβει στα ύψη κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς όταν βρεθείτε τα δυο σας αν εννοείς τί εννοούμε….
Μασάζ!

Δεν εννοούμε να τον βάλεις μπρούμυτα και να αρχίσεις να τον τρίβεις. Μιλάμε για επαγγελματική περιποίηση. Πηγαινέ τον σε ένα καλό σπα και δως του τη δυνατότητα να χαλαρώσει με ένα μασάζ στην περιοχή του αυχένα και της πλάτης, σημεία που καταπονεί καθημερινά. Για 30 λεπτά θα βρίσκεται στα χέρια ειδικού θεραπευτή που θα τον κάνει να νιώσει άλλος άνθρωπος. Αν μπεις στο site days4you.gr θα βρεις τη συγκεκριμένη προσφορά στην τιμή των 35Ε.
Συνοδήγηση Ferrari.

To όνειρο κάθε άντρα. Να μπει σε μια κατακόκκινη Ferrari και να περνάει δίπλα από τους άλλους οδηγούς σαν άνεμος. Χάρισε του αυτή τη μοναδική εμπειρία με 60Ε μέσω του site baladeur.gr. Μην ανησυχείς δεν θα την οδηγεί ο καλός σου. Θα κάθεται στη θέση του συνοδηγού την ώρα που ο ειδικά εκπαιδευμένος οδηγός κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα του κάνει μάθημα. Είναι μία βόλτα που δεν θα την ξεχάσει ποτέ!

Κάντον star!

Αν ο φίλος σου, το έχει το ”ψώνιο” μέσα του, δως του την ευκαιρία να το προβάλλει. Χάρισε του την μοναδική εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης όπου ο καλός σου θα ποζάρει σαν μοντέλο με δικά του σύνολα υπό την καθοδήγηση επαγγελματία φωτογράφου. Σύμφωνα με το site dreamdays.gr. Όλο αυτό θα σου στοιχίσει 150Ε. Έτσι θα μπορέσει να δημιουργήσει το δικό του book και να αποκτήσει έναν άλλον αέρα.
Τραγούδησέ του:

Όχι στο αυτί. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μελοποιήσεις τους δικούς σου στίχους σε ένα CD αποκλειστικά για εκείνον. Όλο αυτό σύμφωνα με το site dreamdays.gr θα γίνει σε επαγγελματικό στούντιο όπου ηχογραφούν τα κομμάτια τους διάσημοι καλλιτέχνες του πενταγράμμου. Η τιμή του ανέρχεται στα 380Ε.
Στείλτου λουλούδια:

Πρόσεξε! Δεν μιλάμε για μία τυπική ανθοδέσμη. Υπάρχουν sites όπως το pantheonflowers.gr που διαφημίζουν ανθοπωλεία τα οποία μπορούν να τυπώσουν την αφιέρωσή σου πάνω σε όμορφα τριαντάφυλλα. Οι τιμές ξεκινούν από 40Ε. Πρωτότυπο, ξεχωριστό, ρομαντικό, τέλειο!
Γυαλιά..MP3 για τα μάτια του μόνο:
Υπάρχουν sites στο Internet όπως το sunnysideup.gr που πουλούν γυαλιά ηλίου με προσαρτημένα διακριτικά ακουστικά ώστε να ακούει ο καλός σου την αγαπημένη του μουσική την ώρα που προφυλάσσει τα μάτια που ερωτεύτηκες από τις βλαβερές ακτινοβολίες. Το είδαμε στην τιμή τον 57.95Ε. Επομένως δεν χάνεις τίποτα να το προσθέσεις στο giftlist σου.
Οδήγησέ τον στα ”ουράνια”:

Χάρισε του μία μοναδική εμπειρία που θα του μείνει πραγματικά αξέχαστη. Και το όνομα αυτής… Πτήση Παραπέντε! Με 70Ε δίνεις την ευκαιρία στο άλλο σου μισό να πετάξει με αλεξίπτωτο με την συνοδεία πάντα εκπαιδευμένου αλεξιπτωτιστή. Θα φτάσει στα ύψη και μετά θα πέσει γεμάτος έκσταση και χαρά στα ”μαλακά”. Στην αγκαλιά σου! Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο site baladeur.gr

Read More

And More