Μάρκος Σεφερλής: Γιόρτασε με τους συνεργάτες του “Mega με μια” την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του MEGA και αρκετοί από τους εκλεκτούς συνεργάτες του βρέθηκαν χτες το βράδυ σε εστιατόριο της Αθήνας για φαγητό. Ο Μάρκος Σεφερλής ολοκλήρωσε την πρώτη δύσκολη εβδομάδα στον αέρα του Μεγάλου καναλιού, με την οποία μας ξανασυστήθηκε εκτός από κωμικός και ηθοποιός, ως παρουσιαστής και που έτυχε φυσικά θερμής υποδοχής από το κοινό.

Στο τραπέζι του μεζεδοπωλείου, εκτός φυσικά από την αγαπημένη του γυναίκα βρισκόταν η γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά, ο μάγειρας του πρωινού Ανδρέας Λαγός, η Ελένη Ψυχούλη και η Χριστίνα Πολίτη που ανέβασε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram.

Λίγο αργότερα, ο Μάρκος Σεφερλής επισκέφτηκε τον καλό του φίλου Χρήστο Χολίδη σε νυχτερινό κέντρο όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του. Έτσι ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του τραγουδιστή, ανταποδίδοντας έτσι και το ποδαρικό του τραγουδιστή που ήταν και ο πρώτος καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή.

Μπορεί να μην συνοδευόταν αυτή τη φορά από την αγαπημένη του σύζυγο, Έλενα Τσαβαλιά, όμως διασκέδασε με αντροπαρέα και με την ψυχή του.

Όταν ο Σταμάτης Γονίδης ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του, δεν δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο επί σκηνής.

Και δεν σταμάτησε εκεί! Την ώρα που ο Χρήστος Χολίδης βγήκε στη σκηνή του έδωσε το μικρόφωνο και ο Μάρκος είπε και ένα τραγούδι…

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και έχεις φωτογραφικό υλικό…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια!

Read More

And More