“Happy Day”: Μήπως τους… ψεκάζουν;

Αλήθεια, βλέποντας κανείς τον τελευταίο καιρό το “Happy Day” του Alpha είναι ν ΄ απορεί! Είναι ν ΄απορεί μήπως τους… ψεκάζουν, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η εικόνα της εκπομπής που βγαίνει κάθε πρωί στον αέρα. Και γιατί σου το λέω αυτό; Γιατί σύμφωνα με αυτό που βλέπω όντως ή τους ψεκάζουν ή έχουν την χαρά του Τριωδίου όλη την σεζόν.

Με το… ζόρι “Happy” γίνεται; Προφανώς σε αυτό το τριπάκι έχουν μπει όλοι εκεί μέσα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε σε καθημερινή βάση διάφορα τηλε-αψυχολόγητα… σκετσάκια να τα πω; Απόπειρες μεταμόρφωσης να τις πω; Στιγμές τηλεοπτικού παραλογισμού να τις ονομάσω;

Γιατί αν δεν είναι στιγμή τηλεοπτικού παραλογισμού να βλέπω τον Φραγκολιά με το μπουρνούζι και το τυρμπάν στο κεφάλι έτσι χωρίς λόγο, ή τον Παπανώτα με τις πυτζάμες και τα ρόλει στο κεφάλι και στη συνέχεια με το… μαλλί λάχανο, όχι πείτε μου τι άλλο μπορεί να σημαίνει τηλεοπτικός παραλογισμός.

Αλήθεια, δεν μπορώ να αντιληφθώ το ποιοι είναι ακριβώς οι λόγοι που η ομάδα της εκπομπής του Alpha πιστεύει πως όλο αυτό το καθημερινό θεατράλε της πάει… Αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι οι λόγοι που πιστεύουν πως με αυτό το τρόπο γίνονται ευχάριστοι και μας διασκεδάζουν… Αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό το… μασκαριλίκι τι το έχει ανάγκη μία επιτυχημένη εκπομπή…

Γιατί το “Happy Day” είναι μία πετυχημένη εκπομπή. Βέβαια, το θέμα είναι όπου υπάρχει επιτυχία να υπάρχει και ισορροπία και σύνεση για να μην χάνεται το ορθό τηλεοπτικό αισθητήριο που είναι η σανίδα σωτηρίας όλων όσων αποφασίζουν να εκτεθούν στο γυαλί…

Κατά τα άλλα; Για την Σταματίνα τα έχουμε ξανά πει. Στο ρόλο της οικοδέσποινας πραγματικά παίρνει άριστα. Είναι ευγενής, δεν χάνει την ψυχραιμία της, αυτοσαρκάζεται και το κυριότερο; Βλέποντάς την κανείς καθημερινά διαπιστώνει πως δεν έχει σταματήσει στιγμή την προσπάθεια που κάνει για να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη.

Η Σταματίνα ανήκει στην μικρή εκείνη κατηγορία των εγχώριων παρουσιαστριών που αν και πλέον βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, συνεχίζει να ασχολείται με πάθος με την εκπομπή της, χωρίς να αφήνει τίποτα στη τύχη του. Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ανθρώπων του χώρου που δουλεύουν και που δεν θεωρούν ότι τους ανήκουν τα πάντα γιατί… έτσι. Ισως γιατί πάνω απ ΄όλα εξακολουθεί να νιώθει ρεπόρτερ και δημοσιογράφος και όχι παρουσιάστρια.

Επίσης στα συν της εκπομπής εννοείται πως συγκαταλέγεται ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος παρά τις υπερβολές του, έχει χιούμορ, δεν φοβάται να έχει άποψη και να την εκφράζει και δεν τον ενδιαφέρει να κρατά τηλεοπτικές και σόου-μπιζίστικες ισορροπίες, οδηγώντας τους τηλεθεατές από πλήξη σε… χαρακίρι.

Οσο για τον Κώστα Φραγκολιά και την Ελένη Τσολάκη; Πραγματικά δεν με αφορούν και δεν έχουν να μου πουν τίποτα απολύτως ως τα μέλη αυτής της συγκεκριμένης πρωινής παρέας, μιας και είναι τόσο τηλεοπτικά αδιάφοροι και οι δύο που μοιάζουν αόρατοι.


Read More

And More